Digidexo.com

Hva Vitamin Hjelper Hair Grow?

Hva Vitamin Hjelper Hair Grow?


Beskytt håret helse og evne til å vokse ved å ta daglige vitamintilskudd, og / eller ved å spise en svært godt balansert kosthold som gir håret med den næringen den trenger. Hår kan ikke vokse hvis det ikke er næret riktig.

Effekter av vitamin B

Biotin er en av B-vitaminer. Det er ansett som "mat" for håret. Den produserer keratin, som er en integrert bestanddel av hår, hud og negler.

Andre hensyn

Den andre B-vitaminer, inkludert B5 og B12, hjelp hår forbli sunn og voksende. Vitamin B5 faktisk hjelper håret å opprettholde sin pigmentering (farge) og kan hindre utbruddet av gråning.

Virkningen av vitamin E

Vitamin E har antioksidantegenskaper og bekjemper frie radikaler, som for eksempel forurensing og røyk. Vitamin E er viktig for å fremme blodsirkulasjonen til hodebunnen.

Collage Produksjon

Sørg for at du får nok vitamin C i kosten fordi det øker kollagenproduksjonen og er en antioksidant, som er vitamin E. Både fremme hårvekst og helse.

Bra, men også dårlig

Vitamin A er nødvendig for hårvekst. Imidlertid kan for mye vitamin A føre til at håret til å falle ut. Diskuter dette med din lege, som kan gi deg råd om hvilke kosttilskudd du bør ta for håret ditt.