Digidexo.com

Årsaker til Kjønnshår tap

Den uforklarlig tap av kjønnshår kan være forvirrende og skremmende for noen som ikke vet årsakene, enten direkte eller underliggende, av hårtap. Å vite noen av årsakene kan hjelpe deg i å søke behandling hvis nødvendig, og får en sterk diagnose fra en medisinsk faglig.

Normal Håravfall

Noen ganger årsakene bak kjønnshår tap er de samme årsaker som normalt håravfall. Mange menn og kvinner som opplever skallethet kan også miste kjønnshår og kroppslig hår som følge av genetiske og hormonelle forhold.

Menopause

Menopause bringer på en rekke endringer i en kvinnes kropp. Håravfall i kjønnshår regionen er en av disse endringene. I tillegg til å miste kjønnshår, kan kvinner opplever menopause også miste hår i armhulene og på beina.

Aldring

Del av aldring er å miste kroppshår og få rynker. Det er et triks av natur og helt normalt. Hvis du er en senior statsborger og opplever kjønnshår tap, men ingen andre merkbare symptomer, er det sannsynligvis greit, men som alltid, å sjekke med en medisinsk faglig er den beste ideen.

Alopecia

Alopecia er et vanlig begrep som brukes for å beskrive en rekke hårtap forhold som spenner fra usammenhengende til totalt tap av hår. Mange mennesker i verden lider av alopecia og det finnes en rekke behandlingsmetoder tilgjengelig for denne tilstanden.

Binyrene

Noen ganger kan en underactive binyrene er ansvarlig for håravfall på kroppen og skam områder. Binyrene er ment å frigjøre riktig mengde hormoner for seksuelle og fysiske modenhet, forårsaker hårvekst og reproduktiv evne. Når en binyre er forkrøplet, er tap av hår et resultat, hvis håret selv vokser i det hele tatt.

Addisons sykdom

Dette er en sjelden sykdom som rammer om lag én av en million mennesker i verden. Det effekter både menn og kvinner, og er en progressiv sykdom som triks binyrene til å stanse produksjonen av nødvendige hormoner.

Kreft

Visse kreftformer, som leukemi, kan være ansvarlig for kjønnshår tap og skrumplever kan også forårsake flekker av kjønnshår til å falle ut. Kreftbehandling og medisiner som cellegift også føre til håravfall på kroppen og skam områder.