Digidexo.com

Hvordan bli kvitt kronisk hodepine

"Journal of American Osteopathic Association" sier at kronisk hodepine er de som forekommer mer enn 15 dager i måneden og er alvorlige nok til å hemme daglige aktiviteter. De viktigste årsakene til denne type smerte stammer fra stresset forbundet med daglige aktiviteter. En rekke teknikker for å hjelpe enkeltpersoner kvitte seg med kronisk hodepine.

Hvordan bli kvitt kronisk hodepine

•  Opprettholde god holdning på en daglig basis for å bli kvitt kronisk hodepine. En av årsakene til kronisk hodepine er en utilbørlig sittende og stående stilling.

Bruk en varm komprimere for å bli kvitt kronisk hodepine. Gjenbruk komprimerer kan kjøpes for rundt 10 dollar.

Utfør dyp pusting i en tilbakelent stilling på en daglig basis. National Center for Bioteknologi Information sier at avslapping teknikker som dyp pusting å bli kvitt kronisk hodepine (se Ressurser).

Få en massasje, spesielt rundt nakke og skuldre. En studie rapporterte i "American Journal of Public Health" stater som hodepine lider se smerte reduksjon i så lite som to uker (se Ressurser).

Prøv akupunktur, en prosess der små nåler er satt inn i trykkpunkter på kroppen. En forskningsstudie rapportert av Duke University Health System sier at akupunktur er mer effektivt enn medikamenter i behandling av kronisk hodepine (se Ressurser). Akupunktur kan imidlertid koste ca $ 100 per økt.

Spis 4-6 små, balanserte måltider hver 2 til 3 timer daglig for å bli kvitt kronisk hodepine. Måltidet bør inneholde protein og gode karbohydrater som frukt og grønnsaker. Uregelmessige spisevaner og forbruk av matvarer som sjokolade og koffein utløse kronisk hodepine.

Ta over-the-counter eller reseptbelagte legemidler som inneholder acetylsalisylsyre, paracetamol, ibuprofen eller naproxen å kvitte seg med kronisk hodepine.

Hint

  • For kronisk hodepine lider, kombinasjoner av disse teknikkene har som regel å være ansatt.