Digidexo.com

Naturlig kosttilskudd for hårvekst

Mens naturlig kosttilskudd for hårvekst ikke kan produsere strømmer sluser i løpet av noen uker, kan de gi noen av de næringsstoffene som er nødvendige for raskere hårvekst. Kosttilskudd og urter for hår inneholder ingredienser som fremskynde hårsekken celledeling og hjelpe folliklene produsere sterkere hår sjakter. Det betyr at de kan brukes enten til å bremse eller reversere håravfall eller å vokse lengre hår. Siden de fleste kommer i pille-eller tablettform, de er også enkelt å bruke.

Funksjon

Hårvekst kosttilskudd er designet for å være en praktisk kilde til næringsstoffer som trengs for håret å vokse på sitt maksimale naturlig rate. Hårsekker inneholde noen av de raskeste delende celler i kroppen, noe som betyr at deres behov for vitaminer, mineraler og aminosyrer er høy. Uten nok av disse næringsstoffene, kan hårsekkene ikke dele så raskt som de kunne ellers. For de som ikke spiser et balansert kosthold eller som har en medisinsk tilstand som hemmer hårveksten, kosttilskudd gjør det enkelt å få mer av de næringsstoffene hår trenger.

Typer

Det finnes to hovedtyper av naturlig hår vekst kosttilskudd. Kosttilskudd for håret er laget av en kombinasjon av de spesifikke mat-derived næringsstoffer (vitaminer, mineraler og makronæringsstoffer som for eksempel proteiner) som er mest sannsynlig å stimulere hårvekst. Den andre typen består av urte kosttilskudd. Noen planter, for eksempel brennesle og burdock, inneholder fytokjemikalier som fremmer hårvekst og helse. Andre planter eller plantedeler, for eksempel rose hofter, inneholder en høy mengde av hår-nærende vitaminer eller mineraler.

Effekter

Aminosyrer, spesielt cystein, gir byggesteiner for håret sjakter (tråder). Vitamin E og magnesium forbedrer blodsirkulasjonen i hodebunnen. Vitamin C og B-kompleks vitaminer stimulere hårsekkene. Vitamin C beskytter også utviklings sjakter fra miljøskader. Dette gjør at strengene for å bli tykkere og sterkere, slik at de er mindre tilbøyelige til å bryte samtidig kort. Sink bidrar til å bygge hårcellene og balanse hormoner som påvirker hårveksten. Silika i brennesle styrker og gir glans til håret. Saw Palmetto blokkerer produksjonen av dihydrotestosteron, et hormon knyttet til hårtap.

Fordeler

Når riktig næring, vil håret ikke bare vokse raskere; det vil også være sterkere, blankere, og mer håndterlig. Vitamin E og PABA, et B-vitamin, er knyttet til forsinket gråning, så vel. I tillegg næringsstoffer som oppmuntrer hårvekst fremme generell helse. B-kompleks vitaminer kan bedre humør og mental funksjon; vitamin E og magnesium dra det kardiovaskulære systemet; vitamin C støtter immunsystemet. Nettle renser giftstoffer fra blodet, og så Palmetto fremmer urinveiene helse. Spesielt næringsstoffer og fytokjemikalier som gagner håret også bygge sunnere hud og negler.

Misforståelse

Naturlig kosttilskudd for hår vekst alene kan ikke kurere alopecia. De kan bremse hårtap og stimulere ny vekst, men ingen naturlig behandling har vist seg å reversere skallethet helt. Kosttilskudd kan ikke hjelpe alle vokse langt hår, siden den potensielle lengden på en persons hår bestemmes av genetikk og hårtype.

Virkelig naturlige kosttilskudd inneholder ingen ingredienser som ikke kan finnes i matvarer og ubehandlet medisinske urter. Det betyr å forbedre kostholdet og lage din egen urte-behandlinger er et levedyktig alternativ til å kjøpe kommersielle hår kosttilskudd.