Digidexo.com

Passion Flower bruksområder

Passion Flower bruksområder


Passion blomst er en beroligende urt som tradisjonelt har vært brukt til å behandle angst og søvnløshet. En av de viktigste egenskaper av pasjonsblomst er at det øker nivåene av et kjemikalie i hjernen som kalles gamma-aminosmørsyre (GABA). Dette kjemikaliet er ansvarlig for å senke aktiviteten av hjerneceller, som har en avslappende virkning i kroppen. For å motta de medisinske fordelene med pasjonsblomst, kan du være å ta det som en te, en infusjon eller i form av et skjær.

Anti-angst Properties

De anti-angst egenskaper av pasjonsblomst er i stor del på grunn av den store mengden av flavonoider som finnes i urten. Noen av flavonoider som finnes i pasjonsblomst, for eksempel apigenin, kaempferol, luteolin og quercetin, er også kjent for å hjelpe i kampen mot Parkinsons sykdom og visse former for kreft. Å behandle angst, kan pasjonsblomst være brygget som en te ved bløtlegging en spiseskje med tørre lidenskap kronblader, stengler og blader i en kopp varmt vann i 10 minutter. Denne teen kan tas tre ganger daglig.

Anti-Krampaktig og snerpende egenskaper

Pasjonsblomst er også ofte brukt til å behandle irritabel tarm syndrom, søvnløshet og premenstruelle kramper på grunn av urt anti-krampaktig og snerpende egenskaper. De anti-krampaktig egenskaper pasjonsblomst er mest til stede i stammen og bladene. Det anbefales å ta 30 til 60 dråper av pasjonsblomst tinktur daglig for å hjelpe til med de nevnte lidelser. Pasjonsblomst tinktur er trygt å bruke i lengre perioder av gangen.

Sedative egenskaper

En infusjon av pasjonsblomst har sterke sedative effekter som trekker ned de motoriske nervene i ryggmargen, noe som gjør det svært nyttig for behandling av intense ryggsmerter. En infusjon er gjort ved å ta en fjerdedel kopp tørr pasjonsblomst urt og bløtlegging det i fire timer eller over natten i en liter glasskrukke fylt med varmt vann. Drikking pasjonsblomst infusjon ikke forårsaker avhengighet eller døsighet.

Spiselig Herb

Noen av bær og blomster av pasjonsblomst er spiselige og kan legges til salater og retter som en god kilde til flavonoider. Blomsten ikke bare legger smak til mat, men også fungerer som en elegant innredning, vurderer sin majestetiske og vakre fem hvite kronblader underliggende fem begerblad som varierer i farge fra magenta til blå. Spise pasjonsblomst har ikke den samme medisinske intensitet som en te, infusjon eller tinktur av urten har på kroppen, men det kan fortsatt ha små beroligende effekt.