Digidexo.com

Over-the-counter medisiner for leddgikt

Leddgikt er en vanlig tilstand som fører til kronisk betennelse i leddene på grunn av gradvis slitasje eller degenerative joint sykdom. Selv om reseptbelagte medisiner er tilgjengelige for å behandle leddgikt, kan over-the-counter medisiner kjøpes på apoteker for å lindre smerte og redusere betennelser.

NSAIDs

Ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs) kan tas for å redusere leddbetennelse forårsaket av leddgikt, men bør ikke tas mer enn sju sammenhengende dager om gangen på grunn av fare for indre blødninger, sår og lever- eller nyreskader.

Aktuelt Kremer

Over-the-counter medicated aktuell kremer midlertidig lindre smerten av leddgikt med virkestoffet capsaicin eller menthol. Gni en nikkel-størrelse mengde krem ​​over det berørte området for å redusere verkende.

Analgetika

Analgetika som paracetamol kan tas for å lindre smerten av leddgikt, men ikke redusere betennelse.

Is og Heat Therapy

Varmeputer og kjøleelementer kan bidra til å redusere smerter og betennelser når den brukes i 20-minutters intervaller. Ikke påfør direkte på huden for å unngå hudirritasjon.

Advarsel

Kontakt legen din før du tar over-the-counter medisiner for å bestemme dens sikkerhet. Bivirkninger for paracetamol og NSAIDs inkluderer mageblødning og leverskader. Aktuell krem ​​bivirkninger inkluderer kløe, utslett og rødhet. Slå av enheten og umiddelbart dersom det oppstår symptomer, bør du kontakte legen din.