Digidexo.com

De beste måtene å rense tykktarmen uten å ta piller

Kolon rensing er markedsført som en måte å fjerne giftstoffer fra kroppen, og dermed forbedre den generelle helsen. De fleste av giftstoffene som sitter i tykktarmen er der fordi avføringen ikke er i bevegelse gjennom tarmen effektivt, forårsaker påvirket saken å forbli på veggene. Det er mange piller og kolon rens produkter på markedet i dag, men hvis du ønsker å spare penger og risikoen for mulige negative bivirkninger, prøve rensing din kolon ved hjelp av naturlige produkter og gjøre noen endringer i livsstil.

Kosttilskudd endringer

Den beste metoden for å rense tykktarmen, og holde den ren, innebærer å gjøre endringer i kostholdet som ikke bare er midlertidig, men blir en del av din daglige rutine. Disse endringene innebærer å spise mer fiber, drikker mer vann og bruke noen naturlige urter. Fiber, både løselig og uløselig, å rense tykktarmen. The Mayo Clinic rapporterer at kostfiber holder kolon sunt ved å øke størrelsen på og mykgjørende avføringen, noe som bidrar til å hindre forstoppelse. (Forstoppelse er en av de viktigste årsakene til en påvirket kolon.) Fiber holder også kolon sunt ved å redusere risikoen for divertikulitt og hemoroider. Gode ​​fiberkilder for kolon rensing er psyllium skall, linfrø, nøtter, bønner, epler, havregryn, hele korn, frukt og grønnsaker. Papaya er en utmerket frukt å legge til kosthold, som det er vist å ha kolon rensing fordeler. Ikke bare er det lastet med fiber, papaya inneholder et enzym kalt papain, noe som bidrar til å oppløse herdet avfallsmaterialet i tykktarmen, og ifølge Foodconsumer, fiber i papaya binder seg til giftstoffer i tykktarmen som kan forårsake kreft, og holder dem borte fra friske celler. En annen måte å holde kolon ren er å sørge for at du får nok vann i kosten. Ifølge Dr. Ben Kim, holder vannet ditt avfall i bevegelse. Hvis du ikke har nok vann i systemet, vil forstoppelse mer enn sannsynlig forekomme. Vann kan bli tatt av drikkevann, eller ved å spise matvarer med høyt vanninnhold, som agurk, vannmelon, og de fleste andre frukt og grønnsaker.

Urter

Det er noen urter som er svært effektiv på rensing av tykktarmen. Senna er en populær en, og du kan ofte finne senna te i lakserende delen av ditt lokale apotek. Ifølge National Cancer Institute, fungerer Senna ved å forårsake store sammentrekninger i tykktarmen. Disse sammentrekningene hjelpe presse avfall ned gjennom tarmen, og bidra til å holde avføring av veggene. Kamille blomst og peppermynte blad er urter som lindrer fordøyelsessystemet og er også allment tilgjengelig som te. De kan finnes i din lokale helsekost butikk og noen supermarkeder. Før du bruker noen urter, må du rådføre deg med lege. Dette er spesielt viktig hvis du er på medisiner for enhver medisinsk tilstand, som det er mange urter, ofte brukt i settene, som kan samhandle med medisiner, enten høyne deres effekter eller gjøre dem slik at de ikke fungerer like godt. Sammen med å legge fiber og urter til kosthold, holde i bevegelse. National Institutes of Health heter det at en av grunnene til avføring kan bli påvirket, forårsaker forstoppelse og en bygge opp i tykktarmen, er mangel på fysisk aktivitet.