Digidexo.com

Botemidler for Oppblåsthet forårsaket av CPAP Bruk

Kontinuerlig positivt luftveistrykk (CPAP) enheter forbedre natta puste for obstruktiv søvnapné (OSA) lider. CPAP nøytraliserer snorking og reduserer helserisiko på grunn av OSA ved å bruke trykkluft for å holde luftrøret åpent. Mens du bruker en CPAP kan ha store helsemessige fordeler, kan det også føre til oppblåst mage og ubehag. Oppblåsthet grunn svelge store mengder luft er kjent som aerofagi. Heldigvis kan du kurere aerofagi og assosierte symptomer ved å følge den rette kombinasjonen av noen få enkle trinn.

Sleep posisjon Adjustment

Den første og enkleste kur du bør prøve er å justere søvnen din posisjon. Måten hodet og kroppen er plassert kan føre til for mye luft kommer inn i magen, i motsetning til lungene der det hører hjemme. Hodet posisjonering er ofte den skyldige, fordi et hode fremover vippet kan stenge luftrøret og tvinge luft ned i spiserøret og i magen. Prøve å sove i en annen posisjon, inkludert en som vipper hodet litt tilbake hvis det er for langt frem. Snakk med legen din om den beste søvnen posisjon for din nattlig CPAP bruk.

Puste Correction

Du må holde munnen lukket mens du sover for CPAP å arbeide effektivt. Trykkluft kan lekke ut av en åpen munn, eller du kan svelge det ufrivillig hele natten. Puste med munnen lukket om natten kan ta litt tid å bli vant til, men det kommer som regel med praksis over tid. Kjør din CPAP-apparat, og lukk munnen ordentlig før du går til sengs. Plasser deg komfortabelt på en måte der det ikke vil være lett å åpne munnen din mens du sover. Konsultere legen din dersom du ikke kan slutte å puste gjennom munnen om natten.

Trykkjustering

Legen din kan endre trykket resept på CPAP om posisjonering og puste justeringer ikke fungerer. Noen ganger er det for mye luft pumpe inn i lungene. Denne luften kan da gjøre sin vei ned i spiserøret og i magen. En lufttrykket reduksjon ville hjelpe i dette scenariet. CPAP enheten trenger å bli erstattet med en nyere modell er utstyrt med bedre trykksetnings- opsjoner og andre funksjoner for å hindre aerofagi.