Digidexo.com

Baba Ramdev tips

Baba Ramdev tips


Mange trosretninger som buddhister og hinduer i Asia abonnere på tvunget indre ro i dyp meditasjon som et middel til å dyrke en sunnere livsstil og empatisk syn på verden. Swami Ramdev, den hinduistiske yogi også kjent som Baba Ramdev, er en av Indias ledende åndelige autoriteter. Han anbefaler regelmessige pusteøvelser kalt Pranayama og et bredt spekter av urteprodukter for å bekjempe sykdom eller bare for å leve mer naturlig.

Yoga

Baba Ramdev anbefaler en bestemt type yoga, som kalles Pranayama, som søker å utnytte eller master ("yama") pusten i en kraft av guddommelig energi ("prana"). De ulike øvelser av Pranayama, foreslo å bedre helse og levealder, spenner fra dyp kontrollert pusting til kortere, stakkato åndedrag kalt Kapalabhati. Selv om Pranayama er vanligvis utføres mens du sitter oppreist, det er en gammel praksis av yogier ofte brukes i tandem med andre typer flytting yoga er utformet for å gjøre kroppen sterkere og mer smidig. Baba Ramdev hjemmeside tilbyr en lang liste med yoga instruksjons DVDer for å lette en rekke helsemessige plager eller bare for å opprettholde et sunt sinn og kropp.

Herbal rettsmidler

Baba Ramdev ikke skyr moderne medisin, men han og hans tilhengere er tilhengere av å bruke urtemedisiner og andre alternative behandlinger for å motvirke eller avverge en rekke fysiske og psykiske helseproblemer. I India er denne gamle kroppen av kunnskap kalles Ayurveda. Fra hårpleieprodukter og tannkrem til kalde omslag for hudpleie og root ekstrakter, oppsyn Baba Ramdev en velfylt apotek som tilbyr naturlig rettsmidler for tilstander som fedme, impotens, høyt blodtrykk, koronarsykdom og grå stær.

Meditasjon, Study

I tillegg til en dedikert yoga praksis og Ayurveda, lærer Baba Ramdev på åndelige retretter i India og andre steder som dyp meditasjon og studier av hinduistiske skrifter som Ashtadhyayee og Upanishadene er en annen hjørnestein i en dydig og sunn livsstil. Disse øvelsene er ment å etablere et grunnlag for en sentrert, kontrollert eksistens. Selv om noen tilbakevise Baba Ramdev helbredende påstander, andre bruker en betydelig mengde tid på å følge hans forordninger.

Saken

For å forstå læren om Baba Ramdev, ville det beste tipset være å bli kjent med kjernekampen i den politiske aksjonsgruppen han har grunnlagt og dets ledestjerner. Denne organisasjonen, som heter Bharat Swabhiman Andolan, har flere mål for å skape en enhetlig, korrupsjonsfritt India: universell stemmerett for alle indiske samfunnet; nasjonalistiske stolthet; en 100 prosent boikott av ikke-indiske produkter og tjenester; og fullstendig solidaritet blant den indiske befolkningen, som alle han ser for seg vil ta del i den helbredende praksis av yoga.