Digidexo.com

Hvordan lage en porsjon havregryn i en mikrobølgeovn

Hvordan lage en porsjon havregryn i en mikrobølgeovn


Helse eksperter understreke viktigheten av frokost for å øke stoffskiftet og forhindre energi avløp senere på dagen. Å starte dagen på høyre, kan du prøve en bolle med varmt havregryn. Lav i kalorier og høy i ernæring, dette kornet gir en rimelig frokost for de som er i et rush. Mindre enn 150 kalorier per porsjon, er havregryn et godt valg for slankere og helsebevisste likt. The American Heart Association anbefaler seks til åtte porsjoner med korn om dagen, og havregryn er et godt valg for å møte dette kravet. Men vær forsiktig når du velger flavored havregryn, som inneholder sukker og tilsatt smakstilsetninger.

Hvordan lage en porsjon havregryn i en mikrobølgeovn

tømme en pakke med tørr havregryn, eller om en 1/2 kopp av bulk havre, i en mikrobølgesikker bolle. Tilsett en klype salt for smak, hvis ønskelig.

Rør i 1/2 til 1 kopp vann eller melk å fukte. Melk gir en rikere, creamier havregryn og øker kalsium, men det legger ekstra kalorier. Mer væske tynner ut måltid; mindre gjør for en tykkere grøt.

Sett bollen i en mikrobølgeovn - ikke dekker - og stek 1 1/2 til 2 minutter på høy. Når tiden er ute, tar du bollen fra mikrobølgeovn; ta vare, kan bollen være varm. Rør. Legg frukt, nøtter eller andre pålegg. Du kan også helle ekstra melk over grøten for en våtere frokostblanding.