Digidexo.com

Hvordan hjelpe barn med Auditory-Processing Problemer

Barn med auditive-behandling lidelser eller APD har problemer med å forstå språket fordi deres sentrale nervesystem eller hjerne prosessen høres annerledes. Disse barna kan høre en setning, men hjernen blander opp rekkefølgen på ord eller stavelser, eller de kan ha problemer med filtrering lyder i et høyt overfylt rom. Dette kan være frustrerende ikke bare for barn, men for lærere og moder i tillegg. ADP kan påvirke hvordan et barn lærer, føre dem til å gi opp på å lytte og gjøre det vanskelig for dem å følge instruksjonene. Som et resultat de kan handle ut i frustrasjon og forvirring. Heldigvis med riktig diagnose og individualiserte behandlingsplaner, kan barn med ADP kompensere og lære ferdigheter for å omgå deres auditiv prosessering lidelse. Her er noen alternativer for å undersøke for ditt barn eller student. Disse teknikkene kan eller ikke kan være hensiktsmessig for hvert enkelt barn. Behandlinger varierer avhengig av barnets eksakte type APD.

Bruksanvisning

En se til å få en elektronisk lytting enhet som omfatter et hodesett for barnet og en mikrofon for læreren å hjelpe et barn fokus på å lytte til en lyd - læreren. Det finnes også alt-i-ett-enheter tilgjengelig som barnet kan bære hele dagen. Disse enhetene ser ut som store MP3-spillere, men er egentlig en bærbar mikrofon og høyttaler enhet.

Prøv å lage kan gjøres klasserom modifikasjoner for å styre hva barnet hører og hjelpe dem å fokusere på hva de trenger for å lytte til. For å redusere et klasserom akustikk, kan tepper legges ned og vegger kan dekkes med barnas kunstverk. Andre alternativer er å plassere barnet nærmere til læreren og bort for studenter som har en tendens til å snakke utenom tur.

Arbeid med en spesialisert terapeut, med dataprogrammer eller trene hjemme øvelser, slik at barnet kan lære ferdigheter som gjør at han kan forbedre sin fokus, øke hans minne oppbevaring av retninger og forbedre sitt ordforråd og språk. Disse behandlingene gi barnet mulighet til å kompensere for hørsels underskudd.

Hint

  • Hjelpe barn med en auditiv prosessering lidelse kan være en sti en feil prosess. Hvert barn trenger sitt eget program som tar for hans eller hennes spesifikke lidelse.