Digidexo.com

Hvordan finne sunne alternativer til narkotika

Hvordan finne sunne alternativer til narkotika


Denne artikkelen er laget for å hjelpe folk som er lei av å betale opprørende priser for de medisinene de trenger og ønsker et alternativ til kostbare og farlige stoffer. Kjemikalier er problemet og naturlige urtemedisiner er svaret, så lenge du vet hva du skal se etter.

Bruksanvisning

•  Ta en nærmere titt på medisiner du er i dag og hva de brukes til. Hver og en av disse stoffene har et alternativ i naturen som faktisk virker bedre enn den kjemisk derivat og har ingen bivirkninger når de brukes. For eksempel kan slankepiller byttes enkelt og rimelig ved å blande to teskjeer av eple cider eddik med to teskjeer honning i en kopp varmt vann og drikker den to ganger daglig. Ikke bare er dette en effektiv diett, men det gir også mye behov for vitaminer og mineraler. Måten å finne ut av naturlig alternativ til stoffet er å undersøke kjemiske ingredienser o-line og fullføre forskningen ved å søke et naturlig alternativ til nevnte kjemiske.

Når du har din liste over naturlige alternativer i hånden, er neste steg å finne en helse og fitness butikk, en nettbutikk eller en katalog som tilbyr disse sunne produkter. Det hjelper også å utdanne deg selv så mye som mulig på de samlede effektene som hver naturlig middel kan tilby. For eksempel: Spør deg selv, hva gjør vitamin C i seg selv gjøre? Kan det hjelpe med symptomer på forkjølelse? Kan det hjelpe din immunsystem fungerer på riktig måte? Hva skjer hvis du tar for mye? Alle disse er viktige ting å forske.

Det er veldig viktig, spesielt når forsker vitaminer, for å finne ut hva andre vitaminer og hvilke mineraler fungerer best sammen med vitamin i spørsmålet. Du trenger å vite om vitamin D gjør kalsium supplement fungerer bedre, eller om det krever både vitamin D og magnesium for å få de beste resultatene ut av kalsium. Også vite hvilke typer av hvert produkt fungerer best til det tiltenkte formålet er nyttig også.

Husk å alltid ta vitamintilskudd med mye vann som forsøker å svelge dem uten tilstrekkelig væske kan resultere i gastronomisk opprørt, spesielt hvis du tar noe beslektet med Ginger Root som kan skape halsbrann med mindre en betydelig mengde vann svelges med det. Også ta vitaminer etter å ha spist er et pluss som det kan være vanskelig på fordøyelsessystemet å svelge vitaminer på tom mage. Hvis du ofte har kvalme eller oppkast etter å ha tatt vitaminer kan dette være ditt problem og enkel løsning er å spise først og deretter ta vitaminer.

Nyt de sunne fordelene av et godt kosthold, kombinert med sunnere alternativer til potensielt farlige og selv vanedannende legemidler. Noen kosttilskudd diett kommer til å kreve litt tid å venne seg til, som kroppen trenger for å detox fra kjemikalier du tidligere hadde tvunget inn i det. Sørg for at du drikker rikelig med væske mens i detoxing scenen, og få rikelig med hvile også, for det er under søvn tid at kroppen forynger seg selv. Det er også svært viktig for å holde deg selv som gift gratis som mulig. Røyking er alltid skadelig for din helse og slett forverrer problemene dine. Hvis du kommer til å forsøke å "gå sunt," du må gå ut av dårlige vaner cold turkey.

Tips og advarsler

  • Det er alltid nyttig å vite dine allergier og forskning tilsvarende.
  • Aldri anta at det å ta en sunn produktet vil gi en umiddelbar kur-all.
  • Husk at de fleste naturlige produkter er utviklet for å arbeide sammen for å skape det beste resultatet.
  • Husk at ingen dør unge fra å være for sunn.
  • Husk alltid å være forsiktig med produkter som tout seg selv som "sunn", men inneholder kjemiske tilsetningsstoffer. Kjemikalier er aldri kroppen vennlig.
  • Hold det enkelt hvis mulig. Det er lett å bli forvirret av omfanget av produktene på markedet i disse dager. Se etter produkter som er lett å fordøye, og inneholder den største mengden av produkt for prisen.
  • Alltid gå til legen din før du prøver en ny helse diett og være klar over din allergi på forhånd.