Digidexo.com

Hvordan rense kroppen for giftstoffer

Toksiner er skadelige stoffer som kan skade kroppen din og forårsake sykdom. Det er viktig å bli kvitt giftstoffer som har akkumulert i kroppen din gjennom månedene. Giftstoffer kan komme fra luften du puster, medisiner og kjemikalier fra maten du spiser. Giftstoffer som forblir i kroppen for lenge kan føre til leverskader, redusere metabolismen rate og forårsake fordøyelsesproblemer. Men ved å bruke alle metodene nedenfor, kan du effektivt og sikkert kvitte kroppen for giftstoffer.

Bruksanvisning

•  Drikk minst tre liter vann på en daglig basis. Å drikke nok vann vil forbedre og styrke nyrene og leveren til å hjelpe skylle ut skadelige giftstoffer fra kroppen din. I tillegg kan drikke rikelig med vann kjøle ned temperaturen i kroppen din og eliminere mikroorganismer og deres avfallsprodukter.

Spis to kopper brokkoli hver dag. Sulforaphane er den aktive ingrediensen i denne næringsrike grønnsaker, som kan hjelpe kroppen i å kvitte seg med skadelige giftstoffer. Sørg for å koke brokkoli under 5 minutter for å holde sine næringsstoffer intakt. De fleste grønnsaker som brokkoli mister sine næringsstoffer når de er kokt for lenge eller blir soggy.

Pynt maten med hvitløk hver dag. Allicin er den aktive ingrediensen i denne potente urt. Det fungerer ved å avgifte blodet av sykdomsfremkallende giftstoffer mens skylle ut skadelige bakterier. Du kan også ta hvitløk kosttilskudd daglig for maksimalt utbytte. Anbefalt dosering er én 500 mg tablett en gang om dagen fortrinnsvis med mat.

Legg ingefær til kosthold. Den aktive ingrediensen av ingefær er 6-Gingerol. Det virker ved å stimulere blodsirkulasjonen og stoffskiftet mens skylle ut giftstoffer fra kroppen din. Du kan også konsumere forberede ingefær te eller spise ingefær godteri for maksimalt utbytte.

Styrke det kardiovaskulære systemet ved å trene hver dag. Får nok mosjon vil bidra til å forbedre flyten av oksygen og blod til nyrene og leveren, slik at de kan eliminere giftstoffer raskere. Gjør øvelser minst en time daglig.

Tips og advarsler

  • Du må ta kontakt med lege før du tar fatt på noen avgiftning metoder.