Digidexo.com

Slik fjerner parasitter fra kroppen naturlig

Menneskelige parasitter kan komme inn i kroppen via kosten, insektsbitt, kontakt med andre mennesker og selv gjennom øynene og lungene. En person kan også lider en overvekst av candida albicans (en naturlig kropp sopp) i tillegg. Parasitter kan rane kroppen for viktige næringsstoffer, noe som gjør at du føler deg svak og syk. Ifølge Allergyescape.com, et populært allergi ressurs nettsted, kan vanlige parasitter som påvirker mennesker inkludere ulike ormer og protozoer. Den beste måten å fjerne parasitter fra kroppen er naturlig gjennom et riktig kosthold, juicing med grønnsaker, probiotika og et kolon rens.

Bruksanvisning

Fjerne parasitter fra kroppen din

Eliminer alle sukker og gluten matvarer fra kostholdet ditt, inkludert kommersielle brød, frokostblandinger og pasta som inneholder hvete. Substitute brun ris produkter for disse matvarene kan ønskes. Hold deg på denne dietten før alle symptomer på parasittene er borte. Spis mye brun ris, grønnsaker og høy protein matvarer.

Rengjør vasken med oppvaskmiddel, skyll den og sette proppen i den. Bland 1 eller 2 gram av eddik i vasken med ca 4 til 6 inches av vann. Plasser agurker, gulrøtter og reddiker i vasken og la dem trekke i en time. Skrubb huden av grønnsakene med en børste og skyll dem av.

Ta en halv agurk, flere store gulrøtter og noen reddiker og bland dem i en blender. Drikk blandingen av grønnsaker i morgen sammen med frokosten. Drikk en annen rå grønnsaker drink på kvelden.

Ta en probiotiske supplement en halv time før hvert måltid. Fortsett å bruke probiotika daglig inntil symptomene er borte.

Bland en kolon rensing kit drink med vann eller din favoritt drikke. Drikk ett av disse drikkene daglig i 30 dager.

Tips og advarsler

  • I stedet for kolon rensing kit, kan du også gjøre colonic vanning, som innebærer å skylle dine store tarmen. Dette gjøres oftest med en lisensiert kolon hydrotherapist på hans kontor. Du må kanskje om seks til tolv økter i løpet av en eller to måneder å bli kvitt dine parasitter.
  • Aldri spise rå grønnsaker uten først å rense dem. Unnlatelse av å rense rå grønnsaker kan øke antall parasitter i tykktarm og fordøyelseskanalen.