Digidexo.com

Hvordan Are Dental finer Fjernet?

Dental veneers

Dental skallfasetter er en flott måte å korrigere det som naturen kan ha rotet til. Skallfasetter kan også være en måte for deg å gjenskape hva som kan ha gått tapt på grunn av en ulykke eller en skade. Uansett hva årsaken til kosmetisk kirurgi, har tannbehandling blitt så avansert at praktisk talt alle dental feilen kan bli feilfri. Ditt smil og utseende sier mye om deg; dental skallfasetter hjelpe deg å kontrollere hva som blir sagt. Borte er de dagene av å bli tvunget til å leve med chips, sprekker, hull og misfarging.

Custom-Made

Dental skallfasetter er en skreddersydd, tann-farget skall som er utformet for å dekke forsiden av tannen din. Skallfasetter har vært svært gunstig for pasienter som ønsker å forbedre utseendet sitt smil, nære hull i mellom tennene, og reparere sprukne eller skjeve tenner. Men dental skallfasetter er en irreversibel prosedyre. Før du velger å ha dette gjort, må du finne ut om den estetiske fordelen er verdt risikoen. Grunnen skallfasetter er permanent er fordi når finér er skapt for tann, har emaljen å bli omformet slik finér vil følge ordentlig. Men når tannen er omformet, er en del av tannemaljen tapt. Hvis fineren engasjementet er for mye for deg, finnes det andre alternativer. Skallfasetter er et alternativ til liming og kroner, så kroner og bonding kan være et alternativ til veneers.

Fjerning Unntak

Visse situasjoner krever en dental finer som skal fjernes fra emaljen av naturlige tann. For eksempel kan du ha en finer fjernet for å reparere en chip eller annen skade overflaten. Du kan også fjerne en finer hvis du skal bytte strukturen i finér for en annen form eller farge. Veneers bør bare tas ut for vedlikehold formål. For å gjøre dette, er en spesiell dental verktøy som brukes for å frigjøre finér unna tannemaljen. Etter at finéren er blitt fjernet fra tannen, har en hvilken som helst gjenværende klebemiddelet å bli fjernet slik at tannen kan være etset på nytt før erstatnings finer kan klebes til det.

Finer Cons

I tillegg til å være irreversible, kan skallfasetter være kostbart å reparere hvis de er sprukket eller skadet. Dine tenner er også i fare for å bli mer følsomme for varme og kalde retter og drikker på grunn av emaljen går tapt. Også, dental skallfasetter er en form for kosmetisk tannbehandling, slik at de er vanligvis ikke dekket av dental forsikring.

Materialer

Kompositt harpiks og porselen skallfasetter er materialer som oftest brukes til å lage dental skallfasetter. Porselen veneers er dyrere som kompositt harpiks veneers fordi porselen veneers har de samme effekter og utseende på dine naturlige tenner. Selv om porselen veneers ser mer naturlig enn kompositt harpiks veneers, sistnevnte holder seg til tannemaljen bedre.

Levetiden for en Finer

Normalt dental skallfasetter siste fem til ti år, men livet av deg kan bli bedre bestemmes av hvor godt du vedlikeholde dem. For eksempel kan tannlegen din om at du unngår å spise spesielle matvarer eller drikke bestemte drikker, for eksempel gulrøtter, nøtter, rødvin, kaffe og te.