Digidexo.com

Vanlige vorter og fjerning

Vorter er stygge hud vekster som gjør mange mennesker ubehagelig. Avhengig av hvor de er til, de kan være smertefullt tillegg. Noen warts forårsaker kreft, og konsultere med en lege er alltid viktig og anbefales. Det finnes måter å fjerne vorter; men de kan komme tilbake. Forskjellige typer av vorter varierer i utseende.

Flate

Flate vorter vanligvis vises på hender, bryst, armer og ben. Flate vorter er nettopp det, flat, og kan faktisk ser mer ut som en fregne siden de er runde og brune i fargen. Mange ganger folk ikke innser at de er der fordi de ser så mye som en fregne, og de har ikke kommet til overflaten ennå. Flate vorter kan fjernes med over disk behandling som Dr. Scholl Clear Away eller DuoFilm Salisylsyre vorte Remover. Hvis du velger å oppsøke lege, kan de fjernes gjennom cryosurgery.

Genital

Genital warts er funnet i klynger på vagina, penis og anus. Genital warts spres gjennom seksuell omgang. Enten de er synlige eller ikke, kan du fortsatt bli smittet med kjønnsvorter, så unngå sex med en person som har dem, og alltid bruke beskyttelse. Det er noen over-the-counter behandlinger som vorte DX, garantert vorte og genital vorte fjerning av Derma rettsmidler ved Yavonae Skin Care. Men med genital warts bør du alltid oppsøke en profesjonell, på grunn av sensitiviteten av området de oppstår.

Mouth

Munn vorter er svært smertefullt og ekstremt sjeldne. Den eneste måten du kan få munnen vorter er gjennom oral sex med en person med genital warts. Det finnes ingen kur for munnen vorter tiden. Men det finnes behandlinger som er effektive, men disse behandlingene er ekstremt smertefullt og vanskelig. Snakk med en profesjonell om hvilke løpet av behandlingen som er best for deg.

Plantar

Plantar warts oppstår på bunnen av føttene. De er flate og vokser inn i foten. Typisk er de hudfarget og kan være svært smertefulle, spesielt når det er et stort klynge av dem på en hvilken som helst del av foten. Plantar warts kan behandles med Pedifix vorte Stick Solid-stick vorte Remover av Pedifix eller Compound W Freeze Off Vorte fjerning System ved Compound W. Frysing dem av er litt vanskeligere å gjøre, siden de ikke er hevet til overflaten.

Periungual

Periungal warts er funnet rundt negler og neglebånd, samt under neglene. Disse ser ut som vanlige vorter i som er runde, blomkål formet og gruppert sammen. Periungals kan fjernes gjennom frysing, skraping, og bruk av slike aktuelle behandlinger som WartFree Small Aktuelt Væske av Verdia.

Filiform

Trådformede vorter vises på ansikt og hals; de er lange, nesten som en tråd. De kan også oppstå på lepper og øyne. De er vanligvis huden fargede. Du kan behandle disse med over-the-counter produkter, slik som salisylsyre 30% kjemisk peeling av Perfect Peel Solutions eller TCA 10% kjemisk peeling av Perfect Peel Solutions. Imidlertid, på grunn av følsomheten av området, en lege bør likevel konsulteres om behandlingen.