Digidexo.com

Oppskrifter med Whey Protein

Whey protein er funnet i kumelk og i dag er et populært tørket pulver supplement som brukes til å dramatisk øke proteininntaket. Kroppsbyggere og idrettsutøvere som whey protein som det bygger muskelmasse uten en masse kalorier.
Ved hjelp av whey protein i oppskrifter krever kreativitet og oppfinnsomhet hvis du ønsker å ekspandere utover banan-jordbær smoothies til frokost.
I en fersk studie publisert av National Institutes of Health (NIH), ble whey protein nevnt som en mulig måte for eldre mennesker å unngå muskelsvinn og atrofi som kan oppstå med alderdom. NIH sa flere studier må gjøres.

Identifikasjon

Whey protein er ofte funnet i kumelk og pakket av matprodusenter som et pulver som ofte rørt i blender drinker for en lett-å-lage frokost drink. I motsetning til soya protein, whey protein ikke sies å ikke ha noen uønskede østrogen effekt.

Betydning

I en forskningsstudie publisert på 1997 International Whey Protein Conference, var pasienter med brystkreft i stand til å tåle kjemoterapi når supplere med opptil 30 gram whey protein konsentrat. Andre studier viser at whey protein har "beskyttende effekt" mot svulster som vokser fra eksponering for kjemikalier i rotter.

Ifølge Healthy Whey, en nonprofit pedagogisk gruppe fremme whey protein, kliniske studier viser kreftpasienter "har vist tilbakegang i svulster" når gitt 30 gram whey protein per dag. Forskere sier at whey protein kan øke immunforsvaret. NIH fortsetter å studere de helsemessige fordelene av whey, inkludert hvordan det kan hjelpe "sårbare befolkningsgrupper" slik som de allergiske mot kumelk, som spedbarn, og også eldre voksne, som kan miste muskelmasse.

Whey protein er generelt tolerert av de fleste, og konsumere det daglig kan gi helsefordeler, inkludert bevare muskelmasse.

Funksjon

Folk bruker whey protein pulver for sin protein makt. Den har ca 20 gram protein per servering. For kroppsbyggere og idrettsutøvere som ønsker en lett-å-lage protein for å reparere muskler etter kraftig mosjon, er whey protein en praktisk måte å få nok protein i kosten.

Misforståelse

Whey protein pulver er også funnet i spedbarn baby formel, men det betyr ikke at det automatisk vil bli tolerert av barnet ditt. The Food and Drug Administration (FDA) er ikke nødvendig for å evaluere effekt eller eventuelle påstander om fordeler fra ulike spedbarn baby formel som bruker deres produkter vil bety en reduksjon i matallergier forbundet med baby formler basert på kumelk.
Voksne ved hjelp av whey protein pulver kan tolerere det lettere enn soya protein som noen mennesker finner soyaprodukter vanskelig å fordøye, eller de kan ha en matallergi til det.

Funksjoner

Oppskrifter på whey protein varierer fra helt grunnleggende, som for eksempel frukt smoothies laget med whey protein pulver, frukt juice, frisk frukt og yoghurt. Myseprotein kan anvendes i nesten enhver bakt god oppskrift. Legg ¼ kopp til pannekake eller vaffel røren og justere natron, og gjøre det samme for rask brød som bananbrød, blåbær muffins og selv chocolate chip cookies. Se Resources nedenfor for et nettsted som gir detaljerte oppskrifter.