Digidexo.com

Hvordan spise sunt & Count Karbohydrater

Lære å spise sunt og telle karbohydrater er noe som er ganske enkelt å lære. På grunn av populariteten av Atkins Diet, South Beach Diet og lignende regimer, er mange mennesker med fokus på lav-karbohydrat livsstil som et alternativ til den tradisjonelle high-carb vestlig kosthold. Low-carb dietter har vist seg å redusere vekten og produsere langsiktige helsemessige fordeler når fulgt korrekt.

Hvordan spise sunt & Count Karbohydrater

•  Velg riktig low-carb diett plan som passer best til din livsstil. The Atkins Diet er ikke for alle, fordi det krever at du går på en no-carb diett for de første to ukene. Videre, en diett bestående hovedsakelig av kjøtt, kan egg og ost blitt ganske tungvint, selv til de mest dedikerte dieter. En bedre tilnærming kan være å fokusere på lav glykemisk karbohydrater, som de fant i hele korn, havre og grønnsaker. Disse karbohydrater tillate en langsom frigjøring av glukose i blodet. Dette kan hjelpe deg å unngå en insulin pigg, som Atkins dietten er spesielt utviklet for å hjelpe deg å unngå.

Fjern alle uønskede matvarer fra kjøkkenet. Så hardt som det kan være å bli kvitt maten du nettopp tilbrakt dine hardt opptjente penger på, er det nødvendig hvis du skal holde deg til din diett plan. Gi den til en nabo eller ta det ned til den lokale maten bank - la noen mindre heldige nytte av ditt behov for å gå ned i vekt.

Kjøp mat som er høy-kvalitetsproteiner, for eksempel kalkun, fisk og kylling. Fisk er spesielt viktig fordi det gir omega-3-fettsyrer, som er nødvendige for riktig hjernen og cellefunksjon. Karbohydrater bør inkludere havre, nøtter og grønne bladgrønnsaker som brokkoli. Prøv å hoppe over de røde kjøtt og stivelsesholdige karbohydrater som hvitt brød og poteter. Disse karbohydrater er høy glykemisk karbohydrater, som raskt absorberes av kroppen og sluppet ut i blodet som glukose.

Ta hensyn til karbohydratinntak og holde oversikt over det. Snarere enn å kutte karbohydrater helt ut av kostholdet ditt, holde en journal av inntaket og registrere dette daglig. Antall karbohydrater du spiser er vanligvis oppført på ingrediensene i de fleste butikk-kjøpte mat. Kontroller at du betaler oppmerksomhet til porsjonsstørrelsen også. Hvis du spiser to kopper bønner inneholder 23 gram karbohydrater og servering størrelse er bare en kopp, så du trenger for å spille inn 46 gram karbohydrater.

Sett et mål. Bestem hva din maksimale carb inntaket bør være, og deretter endre inntaket derfra basert på din vekt-tap resultater. En god rettesnor å følge er ikke mer enn 60 til 100 gram karbohydrater per dag som du starter. Du bør gjøre endringer derfra. Også, ikke glem å få minst 30 minutters trening per dag, og drikk rikelig med vann. Begge disse praksis, sammen med low-carb livsstil, bør produsere mange positive endringer i kroppen din, inkludert betydelig vekttap.

Hint

  • Alltid legen din før du starter noen form for diett eller treningsprogram. Informasjonen inkludert her er ikke ment å erstatte gode, lyd lege.