Digidexo.com

Hvordan å sparke raffinert hvitt sukker Habit

Overforbruk av raffinert hvitt sukker øker risikoen for fedme, type 2 diabetes, beintap candidaiasis (gjær vekst), hypertensjon, nyrestein, menstruasjonsproblemer og redusert immunitet. Som raffinert sukker er funnet i brus, kjeks og kaker, spise disse matvarene kan fortrenge rom for næringsrike matvarer som støtter din health.Refined hvitt sukker er et enkelt karbohydrat som gir en umiddelbar energikick og slipp. Mindre raffinerte søtningsmidler, slik som ekte lønnesirup, melasse, honning, brun ris sirup og stevia rot, vil holde pakke en søt slag uten knockout på slutten.

Hvordan å sparke raffinert hvitt sukker Habit

•  Bli en ekspert mat etikett leser. Sukker har mange navn, og det er derfor det er "skjult" i mange matvarer du ikke forventer å finne det i Kontroller alle mat etiketter selv om spaghetti saus eller hermetikk som sauser eller grønnsaker -. Mange vil inneholde noen form for sukker . Erstatt dem alle med ikke-søtet versjoner. (Se tips nedenfor for en liste med navn på tilsetningsstoffer som er virkelig sukker.)

•  Fjern ut alle matvarer og drikkevarer hjemme som inneholder raffinert hvitt sukker og dets fettere (se tips). Disse matvarer vil omfatte kommersielt bakt kjeks, kaker, brød, syltetøy, gelé og brus, men også salatdressinger, ketchup og andre bearbeidede eller hermetisert mat som liste sukker på ingrediensene etikettene. Gi mat til naboer som ikke er uvillig til hvitt sukker eller finn et lokalt suppekjøkken for å donere de sukkerholdige varer.

Shop for sukker erstatninger som honning, lønnesirup, brun ris sirup, melasse, stevia rot og konsentrert fruktjuice. Selv om hver av disse inneholder enkle karbohydrater, har de ikke pigg blodsukkeret slik som raffinert hvitt sukker gjør. Honning bør ikke bakes så det blir ufordøyelig. Kjøpe lønnesirup som er 100 prosent ekte sirup og ikke "lønnesirup-flavored" mais sirup. Brun ris sirup kan finnes i helsekostbutikker og er ganske tykk. Melasse er lett kjøpt i de fleste dagligvarebutikker. Les alle mat etiketter for å være sikker på at det ikke er hvite sukker eller mais syrup.Stevia rot pulver passer for diabetikere å bruke som det har ingen kalorier, og vil ikke endre blod sugar.Fruit juice kan ferskpresset, hermetikk og frosne konsentrert som i oransje, ananas eller eplejuice. Dette er spesielt bra for baker kaker, kaker og rask brød.

Lær hvordan du bruker dine ikke-raffinerte søtningsmidler. Honning er lett virvles enn korn og havregryn. Stevia kan oppløses i kaffe eller te. Lage mat og bake med lønnesirup, brun ris sirup og melasse. Bruk frossen frukt juice konsentrat som har vært tint eller virvel gjennom en blender å tine for bruk.

Spis hele matvarer som er søt. Kjøpe søte og saftige frukter som du virkelig liker: appelsiner, mango, jordbær, ananas og bananer er vanskelig å motstå. Søte grønnsaker som yams, søtpoteter, saft og gulrøtter er overraskende søt på egenhånd.

Gi deg selv tid til å tilpasse seg. Hvis du vanligvis spiser mainstream brus, smultringer og kaker, er du vant til en ganske høy mengde av raffinert sukker. Hodepine og andre symptomer på abstinens er vanlig.

Se legen din hvis du føler at du bare ikke kan leve uten raffinert sukker. Du er ikke den eneste hekta. En lege eller en ernæringsfysiolog kan skreddersy en diett for deg å hjelpe avvenne deg av hvitt sukker.

Hint

  • Dette er tilsetningsstoffer som finnes i mange kommersielle matvarer og er former for raffinert sukker: brunt sukker, karamell, sirup, Demerara sukker, druesukker, fruktose, galaktose, glukose, høy fruktose mais sirup, invertsukker, laktose, malt, maltodekstrin, maltose , muscovado eller Barbados sukker, Panocha, pulverisert eller konditori sukker, rå sukker, sukrose, sirup, turbinado sukker, Florida krystaller, hydrolysert stivelse, polydekstrose, fordampet stokk juice, sukkerrør, mono-, di- og / eller poly-saccarides.
  • Hvis du er har noen kronisk sykdom, er overvektige, har diabetes eller har en spiseforstyrrelse, se legen din først.