Digidexo.com

Low-carb alternativer til Flour

Low-carb alternativer til Flour


Selv om de kan være avtagende i popularitet, low-carb dietter er fortsatt et populært valg blant de helsebevisste, så vel som de med gluten allergi og diabetikere. Selv om karbohydrater kan i stor grad unngås, mange hver dag produkter fortsatt bruke mel. Heldigvis finnes det et mangfold av erstatninger som kan gjøres slik at low-carb dieter kan nyte bakevarer og behandler samtidig å følge deres kosthold.

Soyamel

Et av de mest allsidige matvarer i verden beviser sin fortsatte nytten som et mel erstatning. Soyabønner kan males til et fint pulver og kan enkelt brukes i stedet for noe mel i de fleste oppskrifter. Fordi soya bønner er glutenfri, kan soyamel ikke fullt ut erstatte mel i baking siden det ikke vil reagere med gjær. Imidlertid vil erstatte opp til femten prosent av melet innhold med soyamel bidra til å holde gluten og carb nivået lavt. Hvis du er baking matvarer som ikke krever gjær, kan du erstatte en hel fjerdedel av melet med soyamel.

Almond Flour

Mandel mel er et annet populært glutenfri, low-carb alternativ til hvetemel. Akkurat som du forventer, er mandel mel laget av finmalt, forvellet mandel nøtter. Selv om du kan finne mandel mel laget med unblanched nøtter, betyr dette produserer ikke så godt av resultatene. Mandel mel krever at den lagres i nedkjølt fordi det høye fettinnholdet kan raskt ødelegge. Men har en tendens kaldt mandel mel å klumpe seg dårlig, så det anbefales at du la den varmes til romtemperatur før bruk. Det finnes en rekke oppskrifter for alle slags bakevarer som tillater deg å erstatte hvetemel helt med mandel mel.

Protein Powder

Laget fra enten myseproteiner, ris eller soya proteiner, protein pulver er en annen low-carb alternativ til mel. Mye som soyamel, kan du ikke helt erstatte hvetemel med protein pulver laget av soya. Men ris og whey protein pulver gjør dette mulig, men deres carb teller er litt høyere enn soya. Ved hjelp av protein pulver gir mer delikate, spinkel bakevarer og, avhengig av hvilken stil, merkevare og mengde pulver som brukes, kan ha ulike resultater. Som sådan, er det viktig at du følger etablerte guider og oppskrifter heller enn å prøve å bare gjette eller omtrentlig som dette kunne forlate deg med cookies som ikke gjør noe, men smuldre.