Digidexo.com

Sunne måltider levert

Fedme er et problem i USA, og mange mennesker prøver å ta affære mot den. Internett har hjulpet disse menneskene ved å gi et middel for annonsering sunne måltider som kan leveres rett hjem til deg. Denne tjenesten er levert for dem som ønsker å få en ernæringsmessig lyd, prepackaged mat uten å måtte bestemme riktig porsjonsstørrelser, ernæringsmessige behov eller kalori teller.

Historie

Den hjemkjøring av sunne måltider har vokst betydelig siden ca 1997 Omtrent 10 prosent av folk som ønsker å gå ned i vekt i USA delta i denne type program. De nyter det faktum at det er et stort utvalg av tillatte matvarer som de kan spise og likevel oppnå sine vekttap mål. Folk liker det faktum at de er tillatt desserter og snacks.

Fakta

Måltider levert i disse programmene inneholder riktig ernæringsmessig balanse og ta det mentale arbeidet og bekymring ut ved å finne det ut for deg. Det er ikke nødvendig å telle kalorier. Du følger måltidet program og riktig kalori teller er etablert. Del størrelser av disse måltidene er den anbefalte enkel servering. Dette kombinert med trening vil hjelpe deg å miste vekt. Du kan ha dine måltider levert for en måned av gangen eller i flere måneder. Med noen selskaper som Nutrisystem, kan desserter og snacks også kjøpes og leveres.

Funksjon

Hovedfunksjonen til denne type måltid levering er for vekttap eller vedlikehold. Levert måltid programmer tilbyr et godt balansert kosthold. Kalori greven av disse sunne måltider er vanligvis mellom 1200 og 1600 kalorier. Dette tallet er estimert til å omfatte desserter og snacks. Noen måltid planer er lave i fett, karbohydrater og natrium. Noen planer tilbyr også ekstra måltid valg, for eksempel måltider for diabetikere og vegetarianere. Innkjøp disse måltidene er praktisk å bruke online bestilling eller telefon bestilling. Vanligvis inngår i disse programmene er rådgivning bør du har noen spørsmål eller trenger veiledning.

Typer

De mest populære selskapene som deltar i levering av sunn mat er Jenny Craig, Nutrisystem, Weight Watchers og BistroMD. Disse selskapene har et solid rykte i sunt måltid levering bransjen, og er godkjent av USDA grunn til å gi riktig ernæring og vellykkede vekttap resultater.

Fordeler

Alt du trenger å gjøre er å ta et måltid ut av kjøleskapet og kaste den i mikrobølgeovnen. Kalori teller er regnet ut slik at hvis du følger den skisserte diett plan du vil gå ned i vekt. Porsjonene er beregnet til en enkel servering så det er ingen overspising. Du trenger ikke å handle på butikken for maten slik tid er lagret i det området også. Kostnaden er moderat, men mange har funnet det å være verdt det som det hjelpemidler dem i vekttap og bekvemmelighet.