Digidexo.com

Øyeutflod & Kontakter

Øyeutflod & Kontakter


Mørk gul, grønn eller klar utflod oser ut av øyet er en indikasjon på et alvorlig problem for kontaktlinsebrukere. Kløe, svie, rødhet og overdreven tårer mener også mulig infeksjon. Å vite hva du skal se etter og ta noen enkle forholdsregler skritt kan eliminere problemer og øyeinfeksjoner fra dine kontaktlinser.

Betydning

Utslipp kommer fra øynene dine, om du har på deg kontaktlinser på den tiden, er forårsaket av allergier, bakterier, sminke, kjemikalier eller fra dine kontaktlinser ikke passer riktig. Selv bare en liten oser, med eller uten andre symptomer kan bety infeksjon eller andre problemer med linsene og er en indikasjon på at behandling er nødvendig.

Iført Schedule

Følg din foreskrevet iført tidsplan for å unngå potensielle øyeinfeksjoner. Overdreven bruk av kontaktlinser ved å holde dem i for mange timer, eller sover i kontakter som ikke er foreskrevet for overnatting slitasje kan føre til utslipp og øyeinfeksjon.

Rengjøring og lagring Solutions

Bruk kun bestemt type kontaktlinse rengjøring og lagringsløsning foreskrevet for linsene. Desinfisering eller skylle linsene i feil type kjemikalier kan forårsake infeksjoner og utflod. Ikke bruk utgåtte kontakt løsninger. Infeksjoner fra sopp, mugg og gjær er et alvorlig problem og mer vanlig i varmere klima, som for eksempel den sørlige delen av USA, ifølge nettstedet, doctorfungus.com.

Vannproblemer

Ikke skyll linsene dine i vanlig vann fra springen eller la linsene kommer i kontakt med andre kilder til ikke-sterilt vann. Ifølge The Ohio State University Optometry Services, bør du fjerne kontaktlinser før enhver aktivitet som inkluderer vann, for eksempel svømming, bading eller ved bruk av en badestamp.

Lens Fit

Objektiver som ikke passer ordentlig forårsake problemer for kontaktlinsebrukere. Av og til et objektiv vil løsne eller stramme uten at du realisere endringen i passform eller overflaten av øyet kan endre form, forårsaker problemer med måten objektivet oppfyller. Din øyelege vil sjekke tilpasning av linsene hvis du har symptomer på infeksjon, inkludert utslipp.

Behandling

Den viktigste delen av behandlingen for utslipp i øynene innebærer å avstå fra bruk av kontaktlinser. Ikke ha linsene i det hele tatt hvis du har noen utslipp eller andre symptomer på infeksjon. Legen din vil forskrive antibiotika eller andre øyet medisiner hvis det er nødvendig for å hjelpe øynene dine helbrede og vil avgjøre når du er i stand til å begynne å bruke kontaktene dine på nytt.

Betraktninger

Planlegg og avtale med din optiker hvis du har noen form for utslipp fra øynene eller hvis du har uskarpt syn, smertefull eller rød irritasjon eller følelsen av noe i øyet.