Digidexo.com

Hvordan øke metabolismen med en banan & Apple Diet

Hvordan øke metabolismen med en banan & Apple Diet


En av de viktigste komponentene i å miste vekt og øke energi øker kroppens stoffskifte. Endringer i innholdet og hyppigheten av ditt vanlige kosthold er en måte å øke metabolismen og samtidig opprettholde en sunn livsstil. En diett av epler og bananer er en metode for foryngende kroppen din med kalorier, naturlig sukker og kalium samtidig redusere ditt daglige kaloriinntak.

Hvordan øke metabolismen med en banan & Apple Diet

•  Øke frekvensen der du spiser i løpet av dagen, mens redusere porsjonsstørrelser per måltid. For eksempel spiser gjennomsnittlig voksen tre store måltider om dagen. Med en banan og eple kosthold, vil du spise fem-seks mindre måltider med ekstra måltider som består av en banan eller eple.

Spis en banan, kombinert med et vanndrivende som kaffe eller te, til hver morgen hjelpe i fordøyelsesprosessen i løpet av dagen. Ifølge hver diett, en banan på starten av dagen forbedrer funksjonen av tarmsystem, noe som resulterer i raskere bryte ned av noe mat du får i deg i løpet av påfølgende måltider.

Konsumere en banan og eple like før aerobic eller anaerob trening. Sukker fra eple gir rask energi til å hjelpe din treningsøkt, mens kalium fra banan hindrer melkesyre bygge opp muskler. Lengre treningsøkter brenne mer fett og øke stoffskiftet.

Hint

  • Forbruker alltid nok kalorier for at kroppen skal fungere i løpet av dagen. Forbruker færre kalorier enn kroppen din trenger for å arbeide kan føre til tretthet eller mulige blackouts.