Digidexo.com

Medisinske fordeler av selleri frø

Medisinske fordeler av selleri frø


Selv selleristilker er en populær grønnsak i vestlig mat, frøene i stor grad ignorert. I motsetning til dette er de en felles krydder i India, og en vesentlig ingrediens i tradisjonelle medisiner. Selv om mange av disse medisinske fordeler har ennå ikke bekreftet gjennom vitenskapelige studier, begynte forskning i 2010 for å utforske de mulige fordeler av disse frøene.

Mosquito Repellent

Dette har faktisk blitt bekreftet gjennom forskning: selleri frø er en utmerket myggolje. Påfør ekstrakt til huden din, og de vil forlate deg alene. Du kan også helle ekstrakt i vannforekomster med mygglarver, og det vil drepe dem.

Redusert absorpsjon av skadelige kjemikalier

Dyrestudier viser redusert absorpsjon av enkelte skadelige kjemikalier når det spises sammen med selleri seedet. Av spesiell oppmerksom er dens evne til å inhibere opptak av leveren acetaminofen, som vanligvis finnes i Tylenol. Når du tar Tylenol, vil du fortsatt oppleve smerte reduksjon, men leveren din vil ikke bli så skadet av stoffet.

Vanndrivende

Selv om forskning har ennå ikke bekrefte det, en av de mest vanlige bruk av selleri frø er som et vanndrivende. Å spise frøene vil skylle overflødig vann ut av systemet. Dette er nyttig hvis kroppen din er å beholde for mye vann, eller hvis du ønsker å skylle giftstoffer fra blodet.

Ubekreftede påstander

Det finnes en rekke andre tradisjonelle bruk av selleri frø som har ennå ikke bekreftet gjennom vitenskapelige undersøkelser. Disse inkluderer reduksjon i kolesterol og blodtrykk, lindring fra leddgikt og muskelspasmer og redusert betennelse. Selv om studier har ikke blitt utført på disse påstandene, århundrer med tradisjonell medisin gi dem et mål på legitimitet.