Digidexo.com

Slik tilpasser Nalgene flasker

Slik tilpasser Nalgene flasker


En av de mest populære tilbehør blant friluftsinteresserte og studenter alike er Nalgene vannflaske, med sin superfluously uforgjengelig natur og bred munn åpning som er perfekt egnet for isbiter. Nalgene begynte som en plastbeholder selskap for vitenskapelig lagring og senere utvidet til utendørs campingbransjen, opprinnelig å produsere store, ugjennomsiktig, hvit, semi-myke vannflasker. De har siden utviklet seg til en hel panoply vann flaske design og stiler, som brukes av alt fra idrettslag, universiteter og golfbaner til non-profit organisasjoner. Tilpasse disse vannflasker er en utmerket måte å gjøre din Nalgene flaske skiller seg ut i mengden.

Slik tilpasser Nalgene flasker

Velg en Nalgene vannflaske stil som er riktig for deg. Det er mange størrelser og typer flasker tilgjengelig, med ulike munn størrelser, tut design og generelle flaske former. Du kan velge mellom en rekke farger og opasitet nivåer, fra helt gjennomsiktig til regn.

Plasser klistremerker eller andre dekorasjoner på din Nalgene flaske. Utendørs utstyr selskaper vil ofte sende deg gratis klistremerker hvis du ber dem, og forhandlere kan ha en stor tilførsel og variasjon tilgjengelig for kunder på forespørsel. Disse klistremerkene kan også bli funnet på spesielle frilufts arrangementer og feiringer. Ofte vil Nalgene brukerne fortsette å legge klistremerker til sine flasker til hele flasken er skjult med klistremerker.

Legg ved en rekke tilbehør til din Nalgene flaske. Den mest praktiske tilbehøret er det mini karabinkrok, som kan brukes for å feste flasken til en ryggsekk eller kjøretøy ved å feste den gjennom lokket. Du kan også finne flaskeisolatorer, flaske bærere, stropper, hylstre og annet tilbehør som kan hjelpe tilpasse Nalgene og holde den atskilt fra de andre.

Hint

  • En av de mest praktiske tilbehør er sprutskjermen, som er et plastmunnstykkeinnsatsen som dekker munnstykket, og tillater bare en mindre strøm av vann, hindrer isbiter renner ut og gjør drikker lettere på farten. Nalgenes kan også fylles med kokende vann og plassert i frem sovepose for å brukes som en varmeflaske. Dette kan forbedre komfort under kalde natten sover. Du kan også bestille dine Nalgenes tilpasset bedriftens logo eller navn.
  • Nalgene flasker bør aldri lagres vått eller forsegles helt, da dette kan tillate formen å vokse. De bør alltid oppbevares med lokket litt løsnet. Eldre Nalgenes kan inneholde BPA og bør unngås for langsiktig bruk, men nyere Nalgenes er alle BPA gratis.