Digidexo.com

Tørr nese hos barn

Tørr nese hos barn


Det er mange grunner for en tørr nese i et barn. De fleste tilfellene er enkel å håndtere eller forebygges, men noen krever ytterligere undersøkelser.

Været

Den vanligste årsak til et tørr nese er været. Hvis det er varmt ute, med lite eller ingen fuktighet, er tørr nesen et vanlig symptom. Overdreven vinden kan forårsake tørr nese, som kan Klimaanlegg og varmeovner, hva vi slår på og bruker som svar på været. Barn er spesielt følsomme for svingninger i temperatur når du flytter fra utendørs til innendørs og mer sannsynlig enn voksne til å lide en tørr nese.

Medisiner

Tørr nese hos barn kan også være et resultat av medisiner. Den vanligste årsaken til tørr nese er anti-histaminer. Dessuten kan nesespray forårsake tørr nese, men det synes teller intuitivt. Dersom barnet har astma, mange inhalatorer og astma behandlinger føre til tørr nese. En ingrediens for å se opp for: atropin. Hvis du ser atropin i noen av barnas medisiner, forteller barnelege av tørr nese problemet og bytte til et produkt uten denne ingrediensen.

Sykdom

Noen ganger kan en tørr nese er en smptom av sykdom. En tørr nese kan være symptomatisk for influensa, allergier, og forkjølelse. Mer sjelden kan det være et tegn på en lomme eller halsinfeksjon.

Not Alone

En tørr nese er vanligvis ikke en frittstående symptom. En tørr nese kan utløse tørre øyne og en tørr sår hals. Den vanligste effekten av en tørr nese hos barn er neseblødning, så vær forberedt. En annen bivirkning kan være pustevansker og ubehag spise.

Naturlig rettsmidler

Den enkleste naturlig middel er hydrering. Har barnet drikke mye væske. Hold væsker koffein fri og lite sukker - vann er vanligvis best. En annen ting som hjelper er en luftfukter. Legge fuktighet til luften kan gå langt i å lindre tørre nesegangene. Hvis du ikke har en luftfukter, sitte i dusjen med liten en i ca 15 minutter, slik at rommet fylles med damp. Vasoline er bestemor rette samt olivenolje plassert i neseborene. Litt omsorgsfull hjelp og mest tørr nese er raskt kurert.