Digidexo.com

Ikke-medisinsk behandling for depresjon etter tapet av en ektefelle

Å miste en ektefelle kan være en av de mest traumatiske hendelser du noensinne kan oppleve. Det er ingenting å forberede deg for angrep av følelser som følger et slikt tap, og mange mennesker finner seg selv sliter med depresjon, sinne og sorg på en gang. Mens noen tur til medisiner for å hjelpe dem gjennom en så vanskelig tid, andre prøver å løse sine depresjoner med ikke-medisinske behandlingsformer.

Talk Therapy

Samtaleterapi er en av de beste behandlinger av depresjon, som å snakke gir deg muligheten til å arbeide gjennom din følelse angående tapet. Mange finner seg overrasket over selve spekter av følelser de har etter en død; noen er forventet --- som sorg og vantro --- og andre er uventet --- som sinne og frustrasjon. Snakke med en sorg rådgiver samt nære venner og familie om dine følelser kan gå en lang vei mot å løse din depresjon. Dessuten, ikke bare bør du snakke om hvordan du føler om ditt tap og død, men også om de gode minnene du har delt med din ektefelle.

Bli med i en støttegruppe for Sørgende Ektefeller

Støttegrupper er ikke bare nyttig for å snakke om din erfaring, men å lytte til lignende erfaringer med andre mennesker. Det hjelper å være rundt folk som forstår hva du går gjennom, som igjen kan bidra til å løfte sky av depresjon. Videre, ettersom du blir mer aktiv i støttegruppen og begynner å gro, du kan da bidra til å veilede andre gjennom sorg relatert depresjon ved å dele din erfaring og vise dem at det kan være lys i enden av tunnelen.

Ta vare på deg selv

I tillegg til å snakke og komme gjennom sorgprosessen i ett stykke, ta vare på deg selv fysisk er like viktig som å overvåke din mentale velvære. Trene er en fin måte å løfte depresjon som er å spise riktig og være aktiv. Tross alt, trenger du ikke ønsker å la din helse forverres som du sørge. Selv om du kan ikke gjøre noe annet som du fokuserer på å behandle din depresjon, få nok hvile, eliminere stress, spise riktig og få litt mosjon hver dag.