Digidexo.com

Hvordan bli kvitt hår lus

Hvordan bli kvitt hår lus

Å ha lus er pinlig, så infiserte mennesker ønsker å bli kvitt dem så snart som mulig. Prosessen tar litt tid og krever strenge oppmerksomhet til behandling instruksjoner og en dyp husholdning rengjøring. Det er visse trinn som vil øke sjansen for å bli kvitt lusa en gang for alle.

Hvordan bli kvitt hår lus

•  Kjøp en kommersiell lus behandling, som du kan finne på noe stort narkotika butikken, og en nit kam. Du trenger ikke en resept for behandling, selv om apoteket kan hjelpe deg hvis du trenger en anbefaling om hvilken behandling du skal velge. Sørg for å få en faktisk nit kam fordi vanlige Combs er ikke bra nok til å være effektive, og de vil ikke få alle lus og luseegg ut av håret ditt.

Sett lus behandling på håret, å følge instruksjonene som følger med det, og sørg for at du la den på hele tiden det dirigerer. Hvis du fjerner det for fort, kan det ikke få full effekt. Når håret ditt er behandlet, må du ikke vaske den med vanlig sjampo for en dag eller to, avhengig av behandlingsinstruksjoner.

Etter at periode anbefalt av behandlingen (vanligvis opp til 12 timer), har en hjelper fjerne døde lus fra håret med nit kam. Du kan finne noen som fortsatt er i live og de bør fjernes med kammen også. Det bør ikke være mange levende lus. Hvis du finner mer enn noen få, må du kanskje bruke en sterkere behandling.

Hver to til tre dager etter behandlingen, har hjelperen sjekke hodebunnen og gre ut håret med nit kam. Dette behov for å fortsette i to til tre uker for å sikre at alle lus er fjernet. Avhengig av hvilken type behandling du brukte, kan du også nødt til å bruke den på nytt etter 10 dager for å ødelegge enhver lus som ble klekket fra egg etter første behandling.

Bruk varme for å rense alle dine klær, sengetøy, sengetøy og håndklær for å hindre en reinfestation. Vask alt i det varmeste vannet mulig, og deretter kjøre det gjennom tørketrommelen på en varm setting for lengst mulig syklusen du kan bruke uten å forårsake skade på elementene. For ting som ikke kan settes inn i en tørketrommel, forsegle dem opp i store plastsøppelsekker og la dem ut i solen for en hel dag. Interiøret i posen skal bli varmt nok til å drepe eventuelle lus. Grundig støvsuge huset, inkludert møbler og madrass, og kast posen utenfor huset ditt når du er ferdig.

Hint

  • Hvis du er en mann og bli infisert med lus, kan du ta vare på problemet raskt og enkelt ved å barbere hodet. Hvis du holder det skallet i to uker, og rengjøre huset som anvist i trinn 5, i mellomtiden, bør lus være borte.