Digidexo.com

Slik bruker The Hope Krykker

Slik bruker The Hope Krykker


Hope krykke ligner en vanlig krykke, men det har en kurve i det. Kurven passer under armhulen med krykke strekker seg bak brukeren. Når det brukes riktig, reduserer kurven stress i hånd, albue og rygg. Det gir også en sikker passform under armhulen, slik at brukeren kan opprettholde en mer stødig, noe som reduserer mengden av fall og re-skade. Vektgrensen for Hope krykke 300 pounds.

Slik bruker The Hope Krykker

•  Bruk skrutrekkeren til å endre høyden av krykken ved å justere skruen plassering på det nedre skaftet av krykken. Krykken skulle komme innenfor høyden av to fingre fra armhulen. Dette gjør at en liten mengde plass for bevegelse når brukeren er i bevegelse. Justering av høyden krykken å møte armhulen kan forårsake ubehag.

Sett krykke under armhulen. Plasser hånden på krykke håndtak. Juster håndtaket slik at brukerens arm kan forlenge rett. Brukeren bør armen ikke bøyes under bruk av Håp krykke. Krykken håndtaket er sikret med en vingemutter. Vingemutteren kan løsnes og strammes ved manuelt å skru den med hånden. Hvis vingemutteren er for stramt, kan du bruke skaftet på en blyant for å slå den.

Sett krykke under armhulen på nytt for å sikre krykke håndtaket er i en komfortabel stilling. Toppen av krykken bør strekke seg bak ryggen. Armene utvidet rett håndtakene vil hjelpe krykken forbli på plass mot baksiden. Brukere bør ikke lene seg fremover når utnytte Håp krykke. Dette kan føre henne til å miste balansen.

Brukeren bør tillate kroppen til å svinge gjennom som en klokke pendel.