Digidexo.com

Hvordan selge egg

Ifølge American Society of Reproductive Health, er rundt 12 prosent av par påvirket av noen form for infertilitet. For å starte eller utvide sine familier, mange par slå til in vitro-fertilisering (IVF) ved hjelp av egg fra en donor. Eggdonorer får ikke betalt for eggene selv, men de blir kompensert for sin tid og krefter, noe som er betydelig. Den typiske egg donor er betalt mellom $ 5000 og $ 10.000. Hvis du er interessert i å selge egg, vil trinnene nedenfor lede deg gjennom eggdonasjon prosessen.

Hvordan selge egg

•  Finn ut om du er kvalifisert til å bli en eggdonor. Hver eggdonasjon program har sine egne kriterier, men eggdonorer er ofte nødvendig for å være minst 21 og ikke mer enn 35 år. Disse reglene er på plass, slik at eggene skal ha en høyere sannsynlighet for å være fri for defekter.

Bruk og bli akseptert i et egg donasjon program. Dette vil innebære passerer både medisinske og psykologiske screenings. Når vi har akseptert inn i programmet, kan en infertile par velger du å være deres egg donor.

Ta medisiner for å stoppe den månedlige syklus. Egg donorer blir gitt medisiner for en uke eller lenger som vil midlertidig stanse normal funksjon av eggstokkene. Dette vil gjøre kroppen din mer mottakelig for de fruktbarhet narkotika.

Ta injeksjoner som vil stimulere eggproduksjon. Du vil da motta daglige injeksjoner i rundt 10 dager for å kunne føre til at eggstokkene til å produsere flere egg.

Lag flere besøk til legen. Under eggdonasjon prosessen donor må gjøre flere besøk til legen for blodprøver og ultralydundersøkelser. Testresultatene brukes til å overvåke utviklingen og avgjøre når eggene er klare til å høstes.

gjennomgå en operasjon for å fjerne eggene. Eggdonor vil bli plassert under narkose og eggene skal hentes via en tynn nål. Etter et par timer med utvinning tid, vil du bli løslatt. Du trenger noen til å følge deg og kjøre deg hjem.

Samle betalingen. Etter at eggene har blitt donert, vil du få utbetalt det beløpet som ble avtalt da du ble valgt.

Hint

  • Eggdonorer har ingen juridiske rettigheter eller plikter i forhold til barna som måtte følge deres donasjon.
  • Aldri ubeskyttet samleie i løpet av egg stimulering fase av donasjon prosessen. Du kan bli gravid mye enklere enn i en normal månedlig syklus.
  • Eggdonasjon noen ganger fører til en tilstand som kalles ovarialt hyperstimuleringssyndrom (OHSS) som kan være livstruende i sjeldne tilfeller.