Digidexo.com

Tre Foods som kvitte seg med nyrestein

Nyrestein er sammensatt av avfallet som kroppen ikke behøver, men at nyrene ikke klarer å eliminere i urinen. Dette skjer vanligvis når det er enten for mye avfall eller ikke nok væske for å skylle ut giftstoffer helt. Dette avfallet gradvis akkumuleres og danner en "stein". Noen steiner er så liten som korn av sand eller grus, men kan føre til uutholdelig smerte når nyrene forsøke å eliminere dem. Kosttilskudd endringer --- inkludert inntak visse matvarer og drikkevarer --- anbefales å bidra til å eliminere nyrestein.

Hvorfor kosttilskudd endringer Work

Ifølge Dr. Stanley Goldfarb ved University of Pennsylvania School of Medicine, kan enkle endringer i kostholdet ditt eliminere mer enn halvparten av alle nyrestein tilbakefall. Generelt, når du planlegger å gjøre endringer i kostholdet ditt, holde fem faktorer i tankene; natrium, protein, oksalat, kalsium, og væsker.

Vann er kanskje den enkelt beste kosttilskudd hjelp for nyrestein. Drikk en stor glass hver annen time i de første 24 timer; etter det, fortsette å skylle ut systemet ved å drikke vann regelmessig. Bruk destillert vann, eller fjær destillert vann hvis det ikke er tilgjengelig. Vann fra springen anbefales ikke da det kan føre til mer skade enn godt, da den inneholder fluor, som ikke bare skadelig for den generelle helse, men også øker sjansene for nyre-stein formasjonen.

Cranberry Juice

Tranebærjuice har en langvarig rykte for å hjelpe kontroll nyrestein, selv om det har vært argumenter over de siste årene angående sin effekt. I første omgang ble det ansett som gunstig for sine vanndrivende egenskaper og dens evne til å bekjempe infeksjoner som forårsaker struvitt steiner, som utgjør rundt 15 prosent av nyrestein. Men senere fremkom ideen om at tranebærjuice bør unngås på grunn av dets oksalat-innhold. Mange tror nå at juicen er oksalat innhold ikke øker mengden av oksalat i nyrestein, og at tranebærjuice kan være gunstig i å løse steinene.

Eddik

Eddik er også vurdert utmerket for å forebygge og helbrede nyrestein, som syrer som finnes i eddik hjelpe myke og oppløse steinene. Destillert eddik og kommersiell kvalitet eddiker som vanligvis finnes i butikkene er ikke anbefalt. I stedet bruker cider eddik av spesialitet slag, og se etter cider eddik som er alderen i forkullede eik dunker. Ta 1 ss. før hvert måltid med sitronsaft, honning og vann eller i salat dressing.

Kidneybønner

Overraskende, nyre bønner er blant de beste løsninger for behandling av alle nyresykdommer, særlig nyrestein. Finn ferske kidneybønner og fjerne bønner fra pods, deretter skjære pods. Kok 60g av hylsterne i 4 liter vann i ca seks timer. Sil væsken gjennom en muslin klut og kjøle den i åtte timer. Sil unstirred væske igjen gjennom musselin. Drikk et glass av denne væsken annenhver time for de første 24 timer; etter det, drikke det flere ganger i uken. Væsken mister sin terapeutiske effekt etter 24 timer, så du må gjøre ferske partier.