Digidexo.com

Sunne måltider Planer for barn

Sunne måltider Planer for barn


Barn trenger sunt måltid planer om å redusere sin risiko for hjertesykdom i livet og for å fremme riktig utvikling. De ofte tar sine kosttilskudd signaler fra foreldre eller foresatte. Generelt trenger barn ikke trenger spesielle dietter; de trenger en godt balansert kosthold som inneholder elementer fra alle matvaregrupper. Barnas måltid planer avhenge deres aktivitetsnivå og noen kosttilskudd restriksjoner. USDA mat pyramide fungerer som en utmerket mal for å lage et sunt måltid plan.

Food Pyramid

USDA mat pyramide skaper et visuelt hierarki som skiller matvaregrupper i ulike soner. Sonene gi en foreslått kosten måltider. Retningslinjer fastsatt av næringspyramiden er ikke satt i stein. De er fleksible og gir en foreslått rekke mat porsjoner å konsumere per dag. USDA mat pyramide sier et sunt kosthold inkluderer å få 2 til 3 porsjoner grønnsaker, 2 til 4 porsjoner med frukt, 2 til 3 porsjoner med meieriprodukter, 2 til 3 porsjoner protein og opp til ni porsjoner med karbohydrater, inkludert hele hvete brød, brun ris og korn. USDA Nettstedet har et verktøy som hjelper foreldre lage tilpassede måltid planer for sine barn.

Bland it Up

Plukk matvarer fra hver matvaregruppe i forskjellige farger. Det finnes tusenvis av frukt og grønnsaker å velge mellom. Etter hvert vil du finne noe attraktivt for barnet ditt. La barna hjelpe til å forberede sunne måltider og snacks, plukke grønnsaker for sine valg. Legg en annen farget frukt eller grønnsak til hvert måltid og erstatning frukt for snacks som godteri barer og potetgull. Du og dine barn kan plukke ut sunne oppskrifter for å legge variasjon til kylling, fisk og biff retter.

Spis mindre måltider

Barn trenger å spise seks måltider om dagen - frokost, lunsj, middag og to snacks - for å holde energinivået opp og blodsukkeret skyter og dipping. Start dagen med en balansert frokost som inneholder karbohydrater, fett og protein. En god frokost hjelper barn å holde fokus på skolen, være mindre gretten og spise mindre i løpet av dagen. Du kan tilberede varme eller kalde frokostblandinger, egg, frukt og melk. Du kan også blande frisk frukt smoothies med melk eller yoghurt for travle morgener. Pakke nøtter og frukt for mid-morgen og ettermiddag snacks. Laste smørbrød med grønnsaker, bare ved hjelp av en liten mengde kjøtt.

Junk Food og Fats

Et sunt måltid plan består av å redusere mengden av junk food og brus i ditt barns kosthold. Du kan lagre mat som godteri, kaker, kaker og potetgull for spesielle anledninger og plukke sunn snacks som streng ost, frukt og nøtter mesteparten av tiden. Hvis du bestiller hamburgere på restauranter, få dem med masse salat og tomater uten sauser som majones. Du kan også bytte ut helmelk med 1 prosent eller skummet melk. Velg magert kjøttdeig eller kalkun når du gjør morsomme mat som taco og hamburgere hjemme. Koke pommes frites i en ovn i stedet for steking dem.