Digidexo.com

Hvilken alder en baby Start for å Annet?

Skjærende tenner er en viktig milepæl for alle babyer. Tennene kan skjære gjennom tannkjøttet med svært lite ubehag for barnet, eller tenner kan være veldig oppskakende for babyen. Teething smerte kan lindres med Tylenol eller baby Orajel. Babyer vil ha 20 tenner av den tiden de er tre år gammel.

Tidlig Tooth Development

Tann knopper utvikle seg i livmoren og er under tannkjøttet til teething begynner.

Frist Tooth

Noen babyer kutte sine første tann så tidlig som tre måneder, men i gjennomsnitt de fleste babyer kutte sine første tann mellom fire og sju måneder. Dessuten kan noen babyer ikke kutte sin første tann til rundt en alder av ett. Vanligvis de første tenner som skal vises blir de to nederste tenner.

Flere tenner

Etter de to nederste tennene kommer inn, da vanligvis de to øverste tennene kommer inn, etterfulgt av de på siden og til slutt bakerste tennene.

Symptomer på Teething

Når babyer begynner teething prosessen, kan foreldrene merke en økning i siklende, og de kan også legge merke til at de babyens tannkjøtt er hovne. Babyen kan være usedvanlig masete, nekter å spise og har problemer med å sove.

Omsorg for babyens nye tenner

I løpet av barnets første år, kan tennene rengjøres med en vaskeklut. Etterpå bør tennene børstes ved hjelp av en tannbørste og baby tannkrem med NO fluor i den. I tillegg bør barnets første tannlegetime planlegges en gang etter hennes første bursdag.