Digidexo.com

Sunn spill for barn

Sunn spill for barn


Barn bør gjøre minst 60 minutter med trening hver dag, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC). Barn kan få mye av denne øvelsen bare ved å spille sunne spill. Barn bør gjøre aerobic trening tre til fire ganger i uken, så spill som involverer løping og hopping vil gjøre utslaget.

Lagspill

Lagspill og sport er veldig sunt for barn. Spill som fotball, basketball eller fotball involverer masse løping, som er aerobic trening. Kjører også bidrar til å styrke barns bein, og CDC anbefaler barn bør gjøre bein styrke trening minst tre ganger i uken for å holde seg frisk. I tillegg lagspill fremme en sunn holdning og hjelpe barn å lære å samarbeide med andre.

Innendørs spill

Spille sunne spill innendørs er en måte for barnet ditt å holde sunn når været er dårlig ute. Hoppe tau er et spill barna kan leke inne, enten individuelt eller i grupper med lengre tau. Ballspill er også godt å leke inne, så lenge du flytte noen skjøre gjenstander ut av veien. Du kan spille fange med dine barn eller få dem til å sprette en ball mot veggen og fange den når den returnerer.

Lekeplass Games

Spill som barna leke på lekeplassen kan ofte være sunn, og det er sannsynlig at barnet ditt allerede spiller disse spillene. Spill som jage, kickball eller hoppe paradis er aktiv og sunn. Yngre barn kan nyte lag tror spill som involverer kjører og jage, slik som "cowboyer og indianere" eller "politi og røvere."

Skating og Skateboarding

Skateboard og inline eller rulleskøyter er morsomme og sunne aktiviteter for barn. Barn som skate kan bli involvert i spill som roller hockey. Skateboardere kan spille på lag eller individuelt, utføre triks på ramper og halve rør. Begge er aerobic aktiviteter. Barn som ikke er interessert i tradisjonelle lagspill og idrett ofte finne skøyter et hyggelig alternativ, og vil bidra til å holde slike barn sunn og aktiv. Minn dem, men å bruke hjelm og annet verneutstyr.