Digidexo.com

Hva gjør en HCG Shot Do?

Hva gjør en HCG Shot Do?

Fertilitet

HCG er et hormon kalles humant choriongonadotropin (hCG) som påvirker legemet på flere forskjellige måter, avhengig av dosering. Når en hCG skudd er gitt til en kvinne, det stimulerer eggstokkene til å produsere og frigjøre egg. Når gitt i en mann, opprettholder det utvikling av testosteron. Det er noen teori at det kan også påvirke hypothalamus kjertel, forårsaker dramatisk tap av fettvevet i stedet for muskelmasse.

Den mest vanlige bruken av hCG skutt er å stimulere eggløsning hos kvinner som har eggløsning sjelden eller ikke i det hele tatt. Hormonet stimulerer også eggstokkene å slippe et egg. En hCG skudd vil føre til eggløsning å skje innen 36 til 48 timer.

Vekttap

En mer kontroversiell bruk av hCG skutt er som en måte å miste vekt, sammen med en lav-kalori diett utviklet av britisk lege ATW Simeons. Simeons sett på studier av indiske kvinner og overvektige gutter som fikk hCG skudd for fruktbarhet grunner og for å stimulere pubertet hhv. Han la merke til at både kvinner og gutter mistet fett. FDA har uttalt at bruk av hCG hornome som et vekttap verktøy er både ineffektiv og farlig.

Testosteron

Hos menn blir hCG skutt brukes til å stimulere eller øke produksjonen av testosteron. Skuddet er noen ganger gitt til gutter som har problemer med sine hypofysen, forårsaker sen pubertet, eller menn som har en lav sædkvalitet. I små gutter, er hormonet noen ganger brukt til å hjelpe testiklene ned i pungen, hvis de ikke har gjort det naturlig.