Digidexo.com

Hvordan bruke en Castor Oil Pack

Selv om lakserolje har eksistert i tusenvis av år, populariteten til å bruke det i pakker begynte på midten av 1900-tallet etter at Edgar Cayce, "The Sleeping Prophet», anbefalte dem for healing medisinske tilstander. Mens medisinske forskere er uenige om hvorfor de hjelper, finnes bevis for at de kan tilby noen fordel for visse plager.

Bruksanvisning

•  Kjøp et stykke ull flanell minst 12 av 12 inches. Fargede flanell kan farge huden din så bruk en hvit stykke bomull flanell hvis du ikke finner ufarget ull flanell.

Mett flanell stykke med lakserolje og vri overflødig ut. Brett den til en størrelse som tilsvarer det området du ønsker å behandle og plassere den direkte på huden din. Dekk den med et stykke plastfolie og bruke varmeputen. Hvis varmen er ubehagelig, legg et tynt håndkle mellom varmeputen og lakserolje pack.

La varmen på for en til to timer, før du tar ut og vaske av oljen fra huden din. Gjenta denne prosessen hver dag eller annenhver dag. Laksérolje er rotete og oljen vil farge sengetøy og klær dersom det lekker ut.

Påfør en lakserolje pakke til høyre side av et barns underliv hvis han viser hyperaktivitet. Uprøvd av medisinsk vitenskap, er dette en populær metode som brukes av mange foreldre til å roe ned barn med diagnosen Attention Deficit Disorder.

Pakk en lakserolje pakke rundt en kvestet lemmer for å redusere misfarging og lindre smerte. Vent til første hevelse forsvinner å bruke varme.

Bruk Laksérolje å lindre vanlige plager som anbefalt av alternativ medisin utøvere. Populære forhold, for eksempel forstoppelse, blære infeksjoner, leddgikt, levertoksisitet, forstuinger, soppinfeksjoner og øvre luftveisinfeksjoner er blant de som ble behandlet med Laksérolje.

Tips og advarsler

  • Studer mer om medisinsk bruk av Laksérolje ved å sjekke ut boken, "The Oil som leges: en lege suksess med Castor olje behandlinger," av William A. McGarey, MD