Digidexo.com

Ødelagte blodkar på føttene

Ødelagte blodkar på føttene


Veggene av kapillarene ikke inneholder kollagen eller muskelfibrene, noe som gjør dem skjøre. En kapillær veggen er bare en celle tykk. Fordi kapillærene er så skjøre, kan bryte enkelt. Resultatet er tråden årer som dukker opp på føttene og anklene og andre steder på kroppen, ifølge Dr. Chris Steele fra Familygp.com.

Endringer

Når en kapillær mister sin elastisitet, cellene i veggene av kapillær svekkes, noe som fører til kapillaren for å kollapse. Huden blir rød og liten duk av sammenhengende linjer vil vises.

Årsaker

Ødelagte blodkar kan være forårsaket av dårlig sirkulasjon. Hvis du må stå i lengre perioder, kan dette resultere i ødelagte blodkar i føttene. Graviditet, arbeid, fedme, dårlig kosthold, forstoppelse, løfte duvende objekter, sitter lenge og utilstrekkelig væskeinntak kan også føre til ødelagte blodkar.

Expert Insight

Dr. Loretta Ciraldo, forfatter av "Seks uker til Sensational Skin", forklarer at østrogenholdige medisin (for eksempel p-pille) kan føre til ødelagte blodkar som kan for mye alkohol inntak. Hun påpeker at legen kan ta blodprøver for å se om du har en leversykdom, som kan føre til sprengte blodkar. En laser kan anvendes for å "zap" de ødelagte blodkar og få dem til å forsvinne, i henhold til Dr. Ciraldo.

Vitaminer

Du kan bli lider av en vitamin C eller vitamin B-komplekset mangel hvis du oppdager at tråden årer er dukker opp på føttene. Diskutere denne muligheten med legen din.

Hjem Utbedring

Avianweb.com anbefaler gni sprengte blodkar med kokos smør blandet med persille olje og palmarosa og rose essensielle oljer for å forbedre sitt utseende.