Digidexo.com

NMC Code of Conduct & Kommunikasjon

NMC Code of Conduct & Kommunikasjon


Sykepleierstudenter og jordmødre blir ofte holdt til høyere standard enn allmennheten, og "må ta vare å opprettholde omdømmet til yrket i deres personlige liv så vel", sier Carmel Lloyd, jordmor rådgiver, som er sitert i "Guardian. "

Historie

Ifølge The Nursing & jordmorRådets nettside, "The Nursing og jordmorutdanning Council regulerer sykepleiere og jordmødre i England, Wales, Skottland, Nord-Irland og øyene." NMC gir "The Code," sette standarder for disse helsepersonell i Storbritannia. Standarder omfatte kommunikasjon og etikk, og tilbyr veiledning om protokoll for ulike scenarier i håndteringen av offentligheten.

Retningslinjer

Retningslinjene krever ikke-diskriminering, respekt for privatliv, samarbeid med pasienter, samtykke og profesjonell avstand. Ifølge Royal College of Nursing, krever NMC mentorer for sykepleierstudenter og jordmødre for å beskytte publikum ved å sikre faglig kompetanse i sin praksis.

Kommunikasjon

Kommunikasjon retningslinjer instruere profesjonell til å lytte, støtte og respektere pasientenes meninger og bekymringer. Fagfolk må sikre at de kommuniserer med pasienten på en forståelig måte og gjøre innkvartering for talere av andre språk.