Digidexo.com

Natural Cures for psoriasis

Natural Cures for psoriasis


Psoriasis er en ganske vanlig hud lidelse der kroppen produserer huden på et mye høyere rente enn normalt. Som et resultat av plaketter av skjell hvit-rød hud vises på legemet, hvor huden er betent og kløende. Mens det er ingen absolutt kur for psoriasis, det finnes utallige måter å håndtere og behandle sykdommen.

Bruksanvisning

Prøv noen naturlige badesalt, som for eksempel Kalium sulfat 6C. Tilgjengelig over disk, kan de bli lagt til bad eller brukt blandet med dusj produkter for å hjelpe rehydrere huden og fjerne døde celler raskere.

Bruk urter og andre naturlige stoffer. Enten i form av te, komprimerer eller skjær, kan mange urter bidra til å redusere symptomene på psoriasis og lindre betennelser. Rødkløver, bitter gourd og ringblomst er spesielt nyttig.

Massasje området med oljer som hvetekim eller oregano. Begge har rengjørende og anti-inflammatoriske egenskaper og har vært kjent for å redusere kløe og hevelse. For enda bedre resultater, kombinere det ene med ringblomst olje.

Endre ditt kosthold. Visse matvarer, inkludert de som er høy i animalsk fett, bør enten unngås eller reduseres til et minimum. Andre elementer som har vært kjent for å forverre symptomene er sitrusfrukter, krydret mat og gjærede elementer.

Prøv meditasjon, yoga eller guidet billedspråk. Stress forverrer symptomene på psoriasis, noe som er grunnen til at mange leger foreslår å finne måter å håndtere hverdagen krisen på en mer produktiv måte. Støttegrupper eller snakke med en terapeut kan også bidra til å redusere angst og tillate deg å unngå akutte anfall.

6. Prøv Ayurveda. Mange ayurvediske behandlinger har vist lovende i behandling av psoriasis. Disse omfatter inntak av urter som Nimba og punarnava, samt topisk applikasjon av visse medisiner som er kjent som Panchakarma.