Digidexo.com

Tegn og symptomer på ragweed allergi

Ragweed pollen spres gjennom luften forårsaker forhold på allergisk rhinitt, bihulebetennelse, migrene og allergisk astma kategorisert som høysnue reaksjoner. Tegn og symptomer på ragweed allergi vedvarer gjennom hele pollinering sesongen, avtagende i kaldere temperaturer.

Geografi

Ragweed vokser i rurale områder i hele det nordøstlige og Midtvesten stater, blomstrende og sprer pollen på varme, breezy dager, med høy luftfuktighet økende vekst.

Time Frame

Ragweed allergi anses å være sesongmessige allergier, som forekommer i løpet av sommeren og høsten og varer til bakken frost over, med allergisymptomer som begynner bare minutter etter innånding og forverring av økt eksponering og høye konsentrasjoner.

Effekter

Tegn og symptomer på ragweed allergi inkluderer tett nese, kløende og rennende øyne, rennende nese, nysing, kløe i halsen, hoste, tungpustethet og pustevansker.

Identifikasjon

Personer med pollen og muggsopp sensitiviteter er disponert og utsatt for å anskaffe ragweed allergier, som kan diagnostiseres ved hudprøver, blodprøver og konsultasjon med en allergolog.

Forebygging / løsning

Eliminere utendørs aktivitet, spesielt i områder med tett vegetasjon på høy pollen teller dager er effektive i å redusere symptomer. Luftfiltre og renseanlegg kan forbedre inneklima, mens muntlige antihistaminer, inhalatorer og allergivaksinering kan lindre sesongens ragweed symptomer.