Digidexo.com

Charactistics av ​​kjepphest dietter

Charactistics av ​​kjepphest dietter


Noen mennesker som er lei av å være overvektig velge en kjepphest diett. De velger kjepphest dietter for en rekke grunner som en spesiell anledning eller strand ferie kommer opp, eller en rask løsning til post-fødsel vekt. Uansett årsak, er det noe mange dietter du kan velge fra. Før ty til en kjepphest diett, men lære om dem slik at du vet hva du kan forvente.

Quick Fix

Du kan identifisere en kjepphest diett fordi det gir en tilsynelatende uanstrengt løsning på overvekt problem. Fad dietter lover raskt vekttap på mer enn 2 kg. per uke hvis du følger alle retningslinjer. Dietter er ofte en sensasjon i media som hastverksløsninger og noen ganger kjendiser brukes til å fremme dem. Kjepphest dietter ikke krever at du trene for å gå ned i vekt. Så lenge du holder deg borte fra "dårlig mat" og forbruker "gode matvarer," de lover resultater.

Høye Restriksjoner

Kjepphest dietter ikke gi deg en rekke valg når det kommer til mat. De kan være lav-karbohydrat, høy-protein, lav-fett eller lav-kalori i naturen. Noen ganger kjepphest dietter krever at du begrense hele matvaregrupper, noe som kan føre ernæringsmessige mangler. Atkins diett, for eksempel, er høy i fett og protein og svært begrenset på karbohydrater. Det hevder at fett og protein føle deg full, men nevner ikke at mangelen på grønnsaker, frukt og fiber øker risikoen for slag, hjertesykdom og visse kreftformer, som angitt av Iowa State University nettsted.

Short Term

Fad dietter er svært begrenset og derfor bare egnet til kortsiktig bruk. Ikke forvent å få livsvarige helsemessige fordeler fra dem. Å spise den samme maten om og om igjen blir kjedelig og kan føre til følelser av savn. Yo-yo slanking kan utløses fordi når du begynner å spise normalt igjen, vil du få all vekten tilbake og kan bli fristet til å prøve en annen kjepphest.

Dyrt

Du tror kanskje kjepphest dietter er billig fordi du bare lov til å spise begrensede matvarer. Dette er ikke sant. Ofte kjepphest dietter oppfordrer deg til å kjøpe supplerende kosttilskudd hjelpemidler som vekttap barer, shakes, pulver, piller og måltider. De ville ha du mener disse hjelpemidlene vil fremme vekttap enda mer, og at de er avgjørende for å få resultater. Slim Fast, Atkins og South Beach dietten alle tilbyr slike kosttilskudd hjelpemidler.