Digidexo.com

Hvordan beregne kalorier ved Vekt

Hvordan beregne kalorier ved Vekt


Nesten alle på et vekttap diett vet at nøkkelen er å forbrenne flere kalorier enn det forbrukes. Imidlertid kan dieters ikke fullt utbytte av den faktiske antallet kalorier som må kuttes for å møte dette målet. Fordi det er en målbar antall kalorier i en kilo kroppsfett, er det en enkel beregning for å beregne det totale kaloriunderskudd nødvendig.

Hvordan beregne kalorier ved Vekt

•  Vei deg. Bestem hvilken vekt du ønsker å oppnå.

Trekk målet vekt fra din nåværende vekt for å beregne hvor mye vekt du må miste for å nå målet ditt. Hvis du veier 140 og ønsker å veie 120, er hvorpå 20 pounds målet ditt vekttap.

Multipliser målet vekttap med 3500 kalorier for å beregne den totale kaloriunderskudd nødvendig. I eksempelet 20 pounds ganger 3500 kalorier per pund resulterer i en totalt kaloriunderskudd på 70.000 kalorier.

Del den totale kaloriunderskudd med antall dager du har tildelt deg selv til å møte dine mål. Dette gir deg et mål daglige kaloriunderskudd. I eksemplet, hvis du tillater deg selv 90 dager for å nå målet ditt, så du ville dele 70000 av 90. Dette betyr at du ville ha til å oppnå et daglig kaloriunderskudd på 778 kalorier. Hvis du gir deg selv 180 dager, deretter den nødvendige underskuddet er 389 kalorier per dag.