Digidexo.com

Hvordan å miste 90 pounds i 90 dager

Ifølge US Office of Surgeon General, er to tredjedeler av den voksne befolkningen i USA enten overvektige eller fete. Det er flere kjepphest dietter som lover umiddelbar vekttap uten trening eller å spise sunt, men selv om de fungerer midlertidig, uten en sunn livsstil endre resultatene vil ikke holde seg, og du vil finne deg selv rett tilbake der du startet eller enda mindre sunt. Å miste 90 pounds i 90 dager, kan en streng sunt kosthold, en intens øvelse diett, tilsyn fra en lege og selv kirurgi være nødvendig.

Hvordan å miste 90 pounds i 90 dager

Sunn livsstil alternativer

•  Planlegg en diett for de neste 90 dagene. En av de mest effektive metoder for å vekttap og avgifte kroppen din er å spise rå mat. Konsumere bare rå grønnsaker og rå frukt. "Rå" betyr ukokt, unseasoned og frisk. Frukt og grønnsaker er høy i fiber og lite kalorier. The fiber vil hjelpe deg å forbli fullt og holde sultfølelse bort mens kroppen din er bare å ta i en liten mengde kalorier. For de første 3-5 uker, spiser mer grønnsaker enn frukt som frukt kan være høy i sukker og vil hindre din vekt-tap innsats.

Øvelse hver dag. Når du begynner inntak av rå frukt og grønnsaker, vil kroppen din begynne å avgifte seg selv, og du kan ha en pause i energi i utgangspunktet. Vær forberedt på en følelse av fylde og finne på toalettet mer enn ofte. Drikk 10 eller flere glass vann hver dag, og ikke forbruke brus eller andre høy-kalori drikker. I begynnelsen, mål for 30 minutter med trening om morgenen og 30 minutter på kvelden. Prøv å gå en rask tur, jogge, sykle, svømme eller andre aerobic aktivitet som appellerer til deg.

Løft vekter to til tre ganger per uke, vekslende ulike muskelgrupper. For eksempel på mandag utføre tre sett med 12 repetisjoner på biceps, rygg og ben. På onsdag utføre tre sett med 12 repetisjoner på triceps, abs og bryst. Gradvis øke vektgrensen for å bygge muskler. Muskler forbrenner flere kalorier når du sitter stille, mens fett brenner bare noen få. Jo mer muskler du har, jo høyere stoffskiftet være og jo raskere vil du miste vekt.

Ta en multivitamintilskudd hver dag. Det er viktig at kroppen din ikke går inn i sult-modus, og du ikke ender opp med en vitamin eller mineralmangel. Hvis du føler at du trenger ekstra energi, besøke en lokal vitamin eller helsekostbutikk og se etter workout kosttilskudd som vil hjelpe med energinivået. Spør en megler for å få hjelp og ytterligere informasjon om kosttilskudd.

Hold en journal av både mat og væskeinntak og treningen. Hvis du logger deg hva du spiser vil du være i stand til å holde oversikt over hvor mange kalorier du tar inn i kroppen din og vet hva kaloriinntaket beløp resulterer i den største mengden av vekttap. Når du holde oversikt over hvor mye vann du forbruker vil du være i stand til å sørge for at du får minst 10 glass per dag.

Det samme gjelder for din trening: ved å skrive ned hvor mye trening du gjør, og de kaloriene du forbrenner, vil du være i stand til å sammenligne den ukentlige trenings til ukentlig vekttap og finne ut hvilke øvelser som fungerer best for deg.

Medisinske alternativer

Snakk med en lege om kirurgi muligheter. Hvis du trenger å miste mer enn 100 pounds å være på en sunn vekt, kan det være lurt å vurdere å gjennomgår en prosedyre som vil kvitte seg med vekt raskt.

Review fettsuging som et mulig alternativ. Fettsuging er en prosedyre der leger gjør et lite snitt og kutt eller suctions unødvendige fett fra kroppen din. Det er en rask prosedyre og healing tid generelt krever bare et par uker.

dempe appetitten raskt ved å gjennomgå lap band kirurgi. Under denne prosedyren et justerbart bånd er montert rundt magen slik at appetitten er redusert. Fordi magen er i hovedsak mindre, vil du være i stand til å passe mye mat inn i det og du vil bli full etter å spise små porsjoner av mat.