Digidexo.com

Effektiviteten av Kettlebell Workout

Kettlebell trening har eksistert siden 1700-tallet da de ble utviklet av russiske strongmen. I de senere årene, har de kommet tilbake i en mer moderne mote i gym-klasser og trening videoer for å bruke hjemme. Kettlebell treningsøkter kan være effektive på mange måter når de er gjort riktig.

Om Kettlebell Økter

Det er flere måter du kan bruke kettlebells for treningen. Kettlebells er vanligvis laget av støpejern ball og har et håndtak på dem slik at de er lett å holde. De varierer i vekt, noe som gjør treningen så allsidig som du ønsker ved å øke eller redusere mengden av vekten du bruker. Vekten av kettlebell skaper motstand når du beveger deg gjennom treningen, utfordrende din styrke og utholdenhet, og skaper en fin trening for kroppen din. Trekkene spenner fra enkle til komplekse, og du kan plukke hvilke du velger under treningen.

Kettlebell Moves

Kettlebell swing er den mest brukte under trening, hvor du holder kettlebell i en eller begge hender og svinge kettlebell ned i mellom bena og opp igjen til der armene er parallelle med gulvet. Det er flere trekk du kan gjøre å stå stille, og kettlebell brukes som en vekt, som for eksempel skulderpress eller glorie der du svinge kettlebell opp og rundt hodet formet som en engel glorie. Du kan også gjøre walking lunges, knebøy eller markløft, og pushups på toppen av kettlebells. Mulighetene er uendelige for måter å kombinere tradisjonelle fitness beveger seg mens du bruker en kettlebell.

Fordeler

Kettlebell trening har vist seg å forbedre aerob utholdenhet. Dette skyldes at trekkene er ofte høy intensitet. Men dine bevegelser må være rask, og din kettlebell vekt må være litt utfordrende for deg å løfte for at hjertefrekvensen for å få høy nok. Kettlebell trening kan også hjelpe tone musklene og forbedre din balanse og holdning. En annen fordel for kettlebell workouts er at de kan være tidseffektiv. Du kan oppnå en fin trening i en kortere periode hvis du utfordre deg selv med trekk og vekt, brenner opp til 600 kalorier på 30 minutter.

Forholdsregler

Med noen trening, bør du benytte sikker praksis for å unngå skader. Fordi kettlebell er en vekt, kan det være tung og upraktisk i forskjellige stillinger. Vær alltid oppmerksom på de gjenstander som kan komme i veien med dine trekk så du ikke faller eller støte på noe. Pass på å bruke god form med trekk, følge anvisningene når du lærer de beveger seg fra en video, instruktør eller lesestoff. Hvis du begynner å slippe kettlebell, la det gå og komme seg ut av veien, prøver å fange den eller stoppe den fra å falle kan føre til at du anstrenge musklene på en måte som ville føre til en skade.