Digidexo.com

Hvordan bruke en Sports Hoop for Fitness

Hvordan bruke en Sports Hoop for Fitness


Lei av ditt treningsprogram? Prøv hooping din vei inn i en mindre midje, forbedret kardiovaskulær helse og bare en vanlig bedre humør med en sportsbil hoop.This "ny og forbedret" versjon av en hula hoop er en 3 pund kule som er laget av skum-polstret plast. Sports hoop avbildet snaps fra hverandre slik at du kan selv ta den med deg for en reise workout.Here er en fem-trinns primer på hvordan du bruker sports bøyle for moro og fitness.

Hvordan bruke en Sports Hoop for Fitness

Hvordan bruke en Sports Hoop for Fitness

•  Kjøp en sports hoop nettet eller fra en sportsbutikk (ca $ 30). Monter rammen ved snapping hver 12 "seksjonen sammen. Dette vil bare ta noen få minutter.

Når bøyle er montert, stå med knærne litt bøyd om skulder lengde fra hverandre. Plasser bøyle rundt livet og gripe begge sider med hendene.

Nå svinge rammen til den ene siden og begynne å vugger frem og tilbake i en sidelengs bevegelse. Bruk hoftene å holde bøylen går. Denne delen er mye lettere hvis du hører på musikk på samme tid fordi du kan hoop i rytme til beat.

Hvis bøylen faller til gulvet først, ikke bli motløs. Plukk den opp og starte på nytt. Husk å holde bøylen ut rett foran deg; ikke la det dypper ned mot bakken eller peke opp til taket.

Få hoftene roterer, fange rytmen og holde den opp for bare 1-3 minutter om dagen i begynnelsen. Sports hoop er mye tyngre enn en vanlig hula hoop, og du vil føle krefter involvert i å holde det gående. Gradvis arbeide opp til 10 minutter av hooping en eller to ganger om dagen for merkbare resultater i midjen din.

Hint

  • Prøv å stå med en fot litt foran den andre når du begynner å bøyle. Distribuere vekten på denne måten kan gjøre det lettere å fange rytmen og bøyle for lengre perioder av gangen.