Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Med Raw Food Diet

Hvordan å miste vekt Med Raw Food Diet


Å miste vekt med den rå mat diett er lett bare i kraft av den typen matvarer som du spiser på den. Det er ingen behandles eller dårlig fett matvarer på det så det meste av hva du spiser er frisk frukt og grønnsaker. Din protein kommer fra bønner og belgfrukter, slik at du ikke trenger å bekymre deg for fett kjøtt. Den rå mat diett er ment mer for helse heller enn vekttap selv om de to er veldig mye koblet til. Følg den rå mat diett, som i trinnene nedenfor og du vil være i stand til å slippe disse pounds med noen regelmessig aktivitet og sunn mat.

Hvordan å miste vekt Med Raw Food Diet

•  På den rå mat diett minst 75 prosent av maten du spiser må ikke varmes opp mer enn 116 grader. 116 grader er temperaturen av den varme luft som blir brukt til å dehydrere matvarer for å tørke dem. Tørking matvarer selv betyr at det ikke er tilsatt sukker.

Spis mest rå eller tørket frukt og grønnsaker med noen korn, frø og belgfrukter. Dette er matvarer som har ingen eller lite fett så bare ved å spise disse matvarene du vil slippe vekt. Avokado inneholder mye fett, men de er høye i det gode fettet og cholesterol.That tjener to formål. Den første er at de ikke legger til dårlig fett, men enda bedre enn det er de bidrar til å kvitte kroppen av det dårlige fettet. Mens du fortsatt trenger å begrense denne fettrik mat, vil kroppen din bli slankere og sunnere ved å spise den.

Fordi spise disse matvarene rå er oppmuntret og de ​​fleste frukter og grønnsaker er sprayet med plantevernmidler, blir du oppfordret til å bare spise mat dyrket økologisk.

Noen grønnsaker anses negative kalori mat. Hva det betyr er at det tar mer kalori energi til å spise og fordøye dem, enn du får fra dem. Det vil bidra til å slippe vekt også.