Digidexo.com

The Best & sikreste appetittdempende midler

The Best & sikreste appetittdempende midler


I USA, 30 prosent av alle voksne sliter med fedme, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Statistikk fra Verdens helseorganisasjon viser at mer enn en milliard mennesker over hele verden er overvektige. Et stort utvalg av produkter hevder å hjelpe folk ned i vekt raskt og enkelt, men bivirkningene av mange av disse produktene er kanskje ikke verdt risikoen.

Skriv Mother Nature

I 2007, Federal Trade Commission bøtelagt skaperne av flere populære over-the-counter vekttap produkter millioner av dollar fordi de hevder de gjorde hadde ingen vitenskapelig gyldighet. I 2009 FDA advarte forbrukerne om scorene til navnet merkevare slankepiller som inneholdt farlige ingredienser, noen som kan føre til høyt blodtrykk, kramper og slag. Siden Moder Natur har gitt mange appetittdempende midler, er det ikke nødvendig å slå til piller med merkelige, kostbare og muligens skadelige ingredienser.

Vann

Drikke et glass vann kan ikke lindre suget etter sjokolade kake, men det kan bidra til å fylle deg opp. I stedet for å spise en hel bit av kaken etter å ha drukket et glass vann, kan du spise et par biter eller kanskje ingen i det hele tatt. Følelsen av fylde du får når du drikker vann gjør det en god idé å drikke et glass før måltider slik at du er mindre sannsynlig å overspise.

Sunne alternativer

Mandler, en ernæringsmessig dynamo, også undertrykke appetitt. Det samme gjelder for epler, havregryn, sopp og laks. Forskning fra Universitetet i København har vist at mørk sjokolade er en appetitt suppressant. Når du vil ha en godbit, prøver å smelte et kvadrat og dyppe frisk frukt i den. Kaffe kan også undertrykke sult, men vær forsiktig med hva du putter i den. Sirup og søtstoffer vil ikke hjelpe deg å miste vekt.

Velg Blå

Så rart som det kan høres, kan fargen på servise hjelpe deg å nå dine vekttap mål. Studier tyder på at fargen blå kan være en appetitt suppressant mens fargene rødt, gult og oransje kan faktisk øke sult. Serverer middag på blå plater og forbedrer din spisestue eller kjøkkenbordet med elementer som en blå duk eller servietter kan hjelpe deg å finne vekt-tap suksess.