Digidexo.com

Hvordan å miste vekt i 20 dager på en Low Calorie Diet

Hvordan å miste vekt i 20 dager på en Low Calorie Diet


Etter en lav kalori diett betyr ikke at du trenger å sulte deg selv. Du trenger bare å se på hva du spiser og hvor mye du spiser. Den MedlinePlus nettside bemerker at å miste 1 til 2 kg. per uke ved å redusere kaloriinntaket med 500 til 1000 kalorier per dag er en sunn rate å miste vekt. Som et resultat, kan du miste nærmere 6 kg. i 20 dager. Innlemme øvelsen i din diett plan for å forbrenne flere kalorier.

Hvordan å miste vekt i 20 dager på en Low Calorie Diet

Trekk fra 1000 kalorier fra ditt daglige kaloriinntak for å miste ca 2 kg. per uke. Legg merke til at menn ikke bør gå lavere enn 1500 kalorier per dag, og for kvinner, er det laveste nivået anbefales 1200 kalorier om dagen, ifølge The MedlinePlus nettside. Reduksjon for mange kalorier utløser kroppens sult-modus der den holder på fett, i stedet for å redusere det, av frykt for sult.

Skift dine daglige tre måltider med seks mindre måltider spist hver tredje time. Ifølge Critical Bench nettstedet, spise ofte stimulere stoffskiftet og hindrer sult og cravings.

Unngå hvite karbohydrater fordi de forårsake blodsukkernivået å pigge resulterer i krav og økt appetitt. Erstatte dem med komplekse karbohydrater som fordøye sakte og holde deg mett lenger, slik at du spiser mindre. Spis brun ris, hel-hvete pasta og bønner. Redusere mengden karbohydrater du spiser som dagen går. Spise de fleste karbohydrater tidlig på dagen.

Fyll opp på grønnsaker og frukt fordi de er naturlig lav i kalorier og rik på fiber. Spis magert kjøtt som kylling og kalkun i stedet for fett kjøtt som svinekjøtt og oksekjøtt. Unngå å kutte ut fett helt. Bruk umettede "hjerte-sunt" fett enn transfett og mettet fett.

Se på mat etiketter for å finne ut hva næringsinnholdet er. Husk at etiketter ofte indikere kalorier for bare en servering når det totale innholdet kan inneholde flere porsjoner.

Øvelse for 30 minutter daglig for å brenne kalorier. Gå, løpe, sykle eller svømme for å få pulsen opp. Trene lengre eller legge høy intensitet bursts å brenne flere kalorier. Utføre ulike typer cardio for å holde utfordrende kroppen din og for å forhindre kjedsomhet.

Legg vektløfting til din treningsøkt regime. Arbeid deg armer, ben, skuldre, mage og rygg på tre ikke-sammenhengende dager i uken. Ifølge Stronglift nettsted, hindrer Vektløfting tap av muskelvev og stimulerer metabolismen til å forbrenne fett hele dagen lang.