Digidexo.com

Hvordan å miste 15 pund i 21 dager med en diett

Hvordan å miste 15 pund i 21 dager med en diett


Vekttap mål er ofte vanskelig fordi det er vanskelig å holde seg til en diett for lange perioder av gangen. Telle kalorier hver dag er utfordrende, spesielt når resultatene er treg. Den 15/21 diett programmet er utviklet for å arbeide raskt og gi umiddelbare vekttap resultater ved å påskynde stoffskiftet og spise sunn mat.

Hvordan å miste 15 pund i 21 dager med en diett

•  Snakk med en lege før du starter programmet, spesielt hvis det er helsemessige problemer. Den 15/21 program er et kosttilskudd program som inkluderer mat som ris, havregryn, frukt, grønnsaker og fisk. Selv om det er en diett for mat og ikke spesifikt innlemme øvelse, snakke med en lege om planen vil hindre eventuelle problemer med helse som kan oppstå. Dette er spesielt viktig for alle som har diabetes fordi legene kan foreslå erstatninger for noen matvarer som ris.

Juster diett plan som er nødvendig. Dietten plan i programmet er satt for en £ 180 mann. Programmet foreslår fire ekstra gram protein som fisk eller kylling for hver 20 ekstra pounds.

Split matvarer i seks måltider. Ett sentralt punkt til 15/21 diett programmet er å spise seks små måltider med jevne mellomrom. Ifølge CBS, spise små måltider fem eller seks ganger om dagen vil resultere i en raskere metabolisme, noe som resulterer i hurtigere vekttap.

Drikk vann. Programmet foreslår en unse av vann for hver kilo kroppsvekt, mens aktiv eller ½ unse av vann for hver kilo kroppsvekt når inaktiv.

Spis alle seks daglige måltider for alle tre uker. Aldri hoppe over et måltid. Nøkkelen til 15/21 programmet er konsekvent og krever regelmessige måltider hver to til tre timer for å holde stoffskiftet i gang. Hoppe over et måltid kan kaste av hele dietten. Hvis et måltid blir hoppet over, spise den med neste måltid, som er bedre enn å hoppe over måltid helt.

Unngå å få på skalaen. Tilbring tre uker jobber med å spise i henhold til planen. Få på skalaen etter tre uker på diett plan. Dette vil unngå å få motet i begynnelsen, og kaste av planen. Den vekttap tar litt tid å dukke opp, men etter tre uker de dramatiske tapene er tydelig.

Hint

  • Unngå å gjøre endringer i kostholdet. Den eneste grunnen til å gjøre endringer er enten ifølge en legens anbefaling eller å erstatte en lignende mat for en matallergi. Hvis det ikke er noen matallergier eller en lege avgjør ikke en bestemt mat er skadelig, holde seg til planen. Tilsett 50 gram vann for hver og en times trening.