Digidexo.com

Hvordan å hoppe tau med en partner

Hvordan å hoppe tau med en partner


Hoppe tau kan hjelpe deg med å få regelmessig kardiovaskulær trening, som spiller en viktig rolle i å holde hjertet og lungene friske. Denne øvelsen kan også hjelpe deg å miste vekt. Hoppe tau rutiner med en partner er svært lett å tilpasse, og du kan gå videre fra enkle rutiner til komplekse, utfordrende som du både øke din hoppe roping dyktighet.

Hvordan å hoppe tau med en partner

Enkelt Rope

verve hjelp av minst en annen person for å slå tau som du hopper. Hvis du har ett tau turner, knytte den andre enden av tauet til et gjerde, post eller jevn objekt. Hvis du har to tau turners vil det være lettere for dem å arbeide sammen og sikre tauet treffer bakken til rett tid.

Face partneren din, stående i midten av tauet. Du og partneren din bør være et par meter unna fra hverandre for å unngå mid-air kollisjoner. Spør dine turners å rotere tauet sakte først, og fokus på timing hopp slik at du og din partner klar tauet samtidig. Etter hvert som du får din rytme høyre, spør din turner å plukke opp tempoet. En raskere tempo vil hjelpe deg med å forbedre hopping ferdigheter og også gi en mer intens trening.

Gå med en partner ved å slå tauet selv å arbeide armene. Stå i midten av tauet med partneren din mot deg. Hold tauet løst på bakken bak deg, deretter sakte snu tauet over hodet. Hopp med din partner på samme tid. Som du mestrer synkronisert hopping, bygge opp til høyere hastigheter.

Dobbelt Dutch Jumping

Bygg opp til dobbel-nederlandsk hopping. Du trenger to personer til å slå tauene for å unngå tripping. Ha tau turners stå mot hverandre, snu et tau i hver hånd. De drei skal svinge det første tau, og deretter, som det når frem til opp-stilling, svinges den andre tauet opp i motsatt retning.

Face partneren din og forberede seg til å hoppe over det første tau som den treffer bakken. Hoppe igjen når den andre tau treffer bakken. Løft begge føttene ut av bakken når du hopper, heller enn å prøve å hoppe på en fot over hvert tau. Begynn i sakte tempo og gradvis øke til mer intensitet.

øke vanskelighetsgraden av rutinen ved å hoppe inn og ut av Double Dutch tau. Når begge tauene er av bakken, gå raskt bort fra tauet som din partner fortsetter å hoppe. Deretter, når begge tauene er ut av bakken igjen, hoppe tilbake i og begynne hopping.

Hint

  • Hopp på en flat, rusk-fri, støtabsorberende underlag. Sprakk betong og ujevnt underlag gjøre det mer sannsynlig at du eller din partner vil falle.
  • Hvis du har felles problemer eller muskel smerter, snakk med legen din først. Den gjentatte virkningen av hoppe tau kan forverre disse tilstandene.